Efterårets kurser og arrangementer - Dansk

Efterårets kurser og arrangementer

Sommerferien ligger bag os, og vi kan nu se frem til flotte efterårsfarver på træerne. Måske efteråret også er tidspunktet, hvor du har lyst til at blive klogere? Hos DUF har vi sammensat en masse spændende arrangementer og kurser, så vi vil gøre vores for, at de næste par måneder bliver indholdsrige og fyldt med ny viden. Del gerne uddannelserne med frivillige og ansatte i din forening. God weekend!

Styrk din sag! Nyt seminar om fortalervirksomhed

Styrk din sag! Nyt seminar om fortalervirksomhed

Arbejder du med projekter, advocacy og interessevaretagelse i din organisation både lokalt, nationalt og internationalt? ’INDFLYDELSE: Styrk din sag’ er et seminar for frivillige og ansatte i DUFs medlemsorganisationer, som ønsker at styrke foreningens arbejde med fortalervirksomhed og strategisk interessevaretagelse. Prisen er kun 250 kr. per deltager.

NYT: Bliv den bedste leder for din forening

DUFs lederakademi er en ny uddannelse i idébestemt ledelse for unge, som står i spidsen for deres forening. Her vil DUF dyrke og undersøge det særlige ved at være ’ung topleder’, der skal lede andre på baggrund af et formål. Lederakadamiet erstatter Bestem og er en nyudviklet lederuddannelse.

NYT: Bliv den bedste leder for din forening

Brug din stemme på meningsdanneruddannelsen

Brænder du for din forening og det, I udretter? Vil du bruge din stemme til at sprede budskabet om, hvorfor din forening er vigtig i samfundet? Og vil du lære at motivere flere til at tage del i din forenings mål? Så tag med på DUFs meningsdanneruddannelse! Det er anden gang vi holder uddannelsen, og denne gang har vi skåret prisen ned til 750 kr.

Brug din stemme på meningsdanneruddannelsen

Fyraftensmøde om Verdensmål

Hvorfor og hvordan skal vi formidle og forankre Verdensmål i vores arbejde?

Få indsigt i FN’s Verdensmål, og prøv kræfter med at udvikle en oplysningsindsats, en kommunikationsplan, aktivitet eller strategi for, hvordan I kan arbejde med Verdensmålene på en måde, som giver mening i jeres lokalforening, projektgrupper eller organisation.

Fyraftensmøde om Verdensmål

Netværksmøde: Udbred det internationale arbejde i din forening

Er du internationalt aktiv, og ønsker du at inddrage flere i din forening i jeres internationale arbejde? Så tag med til netværksmøde, hvor vi dykker ned i, hvordan din forening kan integrere det internationale i resten af organisationen og aktivitetsgrupperne.

Netværksmøde: Udbred det internationale arbejde i din forening

Århus: Sikkerhed og risikohåndtering i internationale projekter

Kom til kursusdag, og bliv klogere på, hvordan I kan forholde jer til sikkerheds- og risikohåndtering i jeres internationale arbejde. I bliver introduceret til risikoanalyse og får konkrete redskaber til identificering, håndtering og analyse af sikkerhedsmæssige udfordringer.

Århus: Sikkerhed og risikohåndtering i internationale projekter

Bestyrelsesskole i Århus og København

Deltag på DUFs bestyrelsesskole, der i løbet af to aftener vil klæde dig på i bestyrelsens ABC, så du kan blive klogere på de processer og værktøjer, der skal til for at skabe en god og dynamisk bestyrelse.

Tilmedling i København senest d. 28. august.

Tildmelidng i Århus senest d. 1. november.

Bestyrelsesskole i Århus og København
youtube facebook instagram twitter linkedin