• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Årets Ungdomskommune 2018: Furesø

Prisen som Årets Ungdomskommune 2018 går til Furesø Kommune. Furesø Kommune arbejder ambitiøst med inddragelse af unge og med hele tiden at forbedre forhold for unge. Og for netop det modtager de prisen som Årets Ungdomskommune 2018. 

Læs, hvorfor Furesø Kommune vinder prisen

Årets Ungdomskommune 2017: Sønderborg

Prisen som Årets Ungdomskommune går til Sønderborg Kommune. En kommune som i allerhøjeste grad har fokus rettet mod de unge, og som med en alsidig ungdomspolitik formår at skabe et solidt grundlag for et godt ungdomsliv.

Læs, hvorfor Sønderborg vinder prisen

Årets Ungdomskommune 2016: Egedal

DUFs pris som Årets Ungdomskommune 2016 går til Egedal Kommune, der har skabt en ambitiøs ungestrategi med 30 konkrete initiativer, som i de kommende år skal realiseres sammen med kommunens unge.

Læs, hvorfor Egedal vinder prisen

Årets Ungdomskommune 2015: Gentofte

DUFs pris som Årets Ungdomskommune 2015 går til Gentofte Kommune, der med en målrettet indsats for at engagere unge i demokratiet overhaler sine 11 konkurrenter til prisen.

Læs, hvorfor Gentofte vinder prisen

Årets Ungdomskommune 2014: Kolding

DUFs pris som Årets Ungdomskommune 2014 går til Kolding Kommune for kommunens store og seriøse engagement i unges livsmuligheder og foreningsliv.

Læs, hvordan Kolding engagerer de unge

Årets Ungdomskommune 2013: Roskilde

Roskilde løber med prisen som landets bedste ungdomskommune, mens Albertslund indtager en andenplads og Kolding får tredjepladsen.

Læs, hvorfor Roskilde fik prisen

Årets Ungdomskommune 2012: Viborg

Viborgs politikere og embedsmænd mødes hvert halve år ansigt til ansigt med kommunens unge for at diskutere politik. Konceptet ’Unge på Tinge’ var årsagen til, at Viborg blev årets ungdomskommune 2012.

Læs, hvordan Viborg inddrager unge

Årets Ungdomskommune 2011: Vejle

Vejle har sat turbo på udviklingen af ungdomskulturen og lader de unge selv tage styringen på nye, kulturelle projekter.

Læs om Vejles ungeinddragelse

Tidligere vindere

Årets Ungdomskommune blev indstiftet af DUF i 2006. Se her, hvilke kommuner der har vundet prisen siden.

Tidligere vindere