• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Den åbne skole

Med folkeskolereformen skal skolerne i højere grad end tidligere åbne sig over for det omgivende samfund ved fx at inddrage idræts-, kultur- og foreningsliv og fritids- og klubtilbud i skolelivet.

For skoler og kommuner

Skoler og kommuner kan få stor glæde af foreningslivet gennem "Den åbne skole". DUF har samlet indhold, der er relevant for skoler og kommuner, inden samarbejdsmulighederne med foreningslivet afsøges.

Se indholdet til skoler og kommuner

For foreninger

DUFs medlemsorganisationer får i "Den åbne skole" mulighed for at blive en del af tusindvis af børn og unges skoledag gennem såkaldt "understøttende undervisning". DUF mener, at reformen er en stor gevinst for for det frivillige foreningsliv og har samlet en indhold, der kan hjælpe med de første skridt i samarbejdet.

Se indholdet til foreningerne

Kontakt en konsulent

Kontakt organisationskonsulent Anna Grethe Jensen for spørgsmål eller henvendelser omkring "Den åbne skole".

Tlf.: 60 20 14 21
E-mail: agj@duf.dk