• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Nordisk-baltiske samarbejde

DUFs nordeuropæiske samarbejde er centreret omkring samarbejdet Nordic Baltic Cooperation (NBC). Samarbejdet inkluderer både de skandinaviske og de baltiske ungdomsråd og strækker sig helt til ungdomsrådene i Nordatlanten. Samarbejdets fokus er koordinering og erfaringsudveksling og udmøntes i halvårlige møder såvel som løbende samarbejde igennem andre europæiske kanaler, f.eks. European Youth Forum og Struktureret Dialog.

NORDBUK
Nordisk Børne- og Ungdomskomité (NORDBUK) er det rådgivende organ for Nordisk Ministerråd i alle spørgsmål, der drejer sig om børn og unge. NORDBUK består af ministerielle repræsentanter og ungdomsrepræsentanter. NORDBUK etablerede et børne- og ungdomsprogram i 2013, der ved hjælp af støtteordninger hjælper børn og unge, der deltager i kulturelle, politiske og sociale aktiviteter i Norden; alt sammen med det mål at øge børn og unges nordiske identitet.