• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Årets Ungdomsforening

Kender du til projekter eller lokalforeninger, som har gjort en forskel for at styrke det frivillige foreningslivs synlighed og anerkendelse? Måske er din egen forening gået nye eller banebrydende veje for at tiltrække nye kræfter eller etablere nye samarbejdsrelationer? Måske har du selv? Så send en indstilling til titlen Årets Ungdomsforening, som vi kårer hvert år til DUFs delegeretmøde. Læs mere om prisen her.

Vinderen 2016: Rollespilsfabrikken

Rollespilsfabrikken løb med prisen Årets Ungdomsforening for projektet Orkerne Kommer! På bare halvandet år skal de få 5.000 nye unge til at spille rollespil og skaffe 500 nye medlemmer til foreningslivet.

Læs mere om Rollespilsfabrikken

Vinderen 2015: KFUM-spejderne i Tommerup

På fire år har KFUM-Spejderne i Tommerup skabt et lokalt kraftcenter til gavn for andre foreninger og lokalsamfundet. Det sikrer dem nu prisen som Årets Ungdomsforening 2015.

Læs om Spejderne i Tommerup

Vinderen 2014: RBU Randers

På rekordtid har frivillige fra Red Barnet Ungdom Randers oplyst hundredevis af skolebørn om mobning og organiseret aktiviteter for byens asylbørn. Indsatsen udløser førstepladsen i DUFs foreningspris 2014.

Læs om RBU Randers

Vinderen 2013: SUMH

Sammenslutningen af Unge Med Handicap vinder Foreningsprisen 2013 for deres projekt, hvor 30 unge med forskellige handicap er blevet uddannet til at gå forrest som rollemodeller for andre unge.

Læs om SUMH

Vinderen 2012: FDF Hedehusene

Vinderne af Foreningsprisen 2012 var FDF Hedehusene, der vendte en håbløs situation med en nedbrændt hytte til en ny naturbase til glæde for skoler, plejehjem og FDF’erne.

Læs om FDF Hedehusene

Vinderen 2011: DUI-LEG og VIRKE

DUI-LEG og VIRKE i Trige blev vindere af DUFs Foreningspris 2011, og du kan hér læse om deres vej til en stor integrationssucces. 

Læs om DUI-LEG og VIRKE i Trige

Vinderen 2010: KFUM og KFUK i Esbjerg

Ambitiøse projekter for byens børn og unge gjorde KFUM og KFUK i Esbjerg til vindere af DUFs Foreningspris 2010.

Læs om KFUM og KFUK i Esbjerg