• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Netværk om integration for emigrantmenigheder

DUF har været med til sætte skub i et netværk af kirkelige organisationer med tilknyttede emigrantmenigheder: PBU (Pinsevækkelsens Børne- og Ungdomsforening), BBU (Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund), DUK (Danmarks Unge Katolikker) og FUN (Foreningen for Unge Nydanskere). Alle fire foreninger arbejder aktivt med flygtninge og indvandrer, og de oplever mange af de samme udfordringer. 
Formålet med netværket er at udveksle viden, erfaring og ideer med henblik på at videreudvikle og understøtte medlemsorganisationernes integrationsarbejde primært med emigrantmenigheder. DUF faciliterer netværket hver tredje måned, og organisationerne byder selv ind med input til dagsorden.

Lyder det som noget for din forening? Så er du altid velkommen til at kontakte Filip Hove Kristensen, konsulent i DUF, for at høre mere: fhk@duf.dk eller tlf.: 60 20 14 06