• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Bestyrelsesskolen

Deltag i DUFs bestyrelsesskole den 23. maj og få redskaber til at løfte dit ansvar i bestyrelsen for en landsorganisation.
23. maj 2017
25. marts 2017|RSS|Anna Jensen

Bestyrelsesskolen hjælper dig med at forstå dine rettigheder og dit ansvar som bestyrelsesmedlem, så du er klædt godt på til at drive og udvikle organisationen.

Første modul har to fokusområder: Det første handler om at forstå, hvordan man "læser" et budget og skaber mening i et regnskab, så alle i bestyrelsen føler sig godt klædt på, når I diskuterer foreningens økonomi.

Det andet område er en gennemgang af den lovgivning, der er relevant for bestyrelsen, samt overblik over, hvordan forsikringer, børneattester osv. er en del af bestyrelsens ansvar.

Du får:

 • Redskaber til bestyrelsesarbejdet
 • Øvelser i praksis med udgangspunkt i dit arbejde
 • Viden om bestyrelsesansvar

Målgruppe
Bestyrelsesmedlemmer, der ønsker viden og redskaber om bestyrelsens opgaver og ansvar i en landsorganisation. Kurset er særligt relevant for nye bestyrelsesmedlemmer.

Tid & sted
Arrangementet foregår den 23. maj kl. 10-16 hos DUF på Scherfigsvej 5, 2100 Kbh Ø.

Pris
Det er gratis at deltage, og du tilmelder dig ved at klikke her.

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at ringe eller skrive til Anna Jensen på agj@duf.dk eller tlf. 60 20 14 21.

OBS!
Bestyrelsesskolen består af to moduler. Modul 2 om personalejura, medarbejdersamtaler og intern kommunikation afholdes i december 2017.

Tilbage til arrangementoversigten

Nyeste arrangementer

Refleks 2017
16. september 2017 - 17. september 2017
Få skub på udviklingen i din organisation med Refleks - en uddannelsesweekend med fire vinkler på ledelse af frivillige i DUFs medlemsorganisationer.
Fremtid i forening? Hvilke fællesskaber vil de unge have?
23. maj 2017
Kom til fyraftensmøde i Aalborg den 23. maj og få ny viden om unge, fællesskaber og foreningsliv, og bliv udfordret på, om din forening kan gøre mere for at tiltrække og fastholde unge.
Fremtid i forening? Hvilke fællesskaber vil de unge have?
30. maj 2017
Kom til fyraftensmøde i København den 30. maj og få ny viden om unge, fællesskaber og foreningsliv, og bliv udfordret på, om din forening kan gøre mere for at tiltrække og fastholde unge.