• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Brug værktøjskassen – bliv bedre til projektstyring

Kom til kursus på DUF den 20. april og få fyldt jeres værktøjskasse op med redskaber, der styrker jeres internationale projekter.
20. april 2017
22. december 2016|RSS|Jesper Jais Nørgaard

DUF har udviklet en toolbox fyldt med værktøjer, der kan hjælpe jer til at skrive bedre ansøgninger og styrke jeres projekter. På dette kursus bliver du introduceret til udvalgte værktøjspapirer med fokus på køn, organisationsudvikling og frivillighed.

Du får mulighed for at give dig i kast med analyserne bag en god projektansøgning, og du får kendskab til værktøjer, der kan udvikle jeres eksisterende projekter og partnerskaber. Derudover får du gode tips til, hvordan du selv kan facilitere processer, hvor andre frivillige kan gøre brug af værktøjerne.

Du får:

 • Indblik i værktøjer til at skrive en god ansøgning og implementere stærke projekter
 • Tips og tricks til selv at kunne facilitere lignende processer
 • Mulighed for at dele erfaringer med andre frivillige, der laver internationale projekter

Praktisk
Mødet finder sted den 20. april kl. 16-20 hos DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Der er rejserefusion til arrangementet.

Målgruppe
Frivillige og ansatte i DUFs medlemsorganisationer, der er internationalt aktive under DUFs puljer eller overvejer at blive det.

Tilmelding
Tilmeld dig her senest den 19. april.

Tilbage til arrangementoversigten

Nyeste arrangementer

Fremtid i forening? Hvilke fællesskaber vil de unge have?
30. maj 2017
Kom til fyraftensmøde og få ny viden om unge, fællesskaber og foreningsliv, og bliv samtidig udfordret på, om I kan gøre det anderledes eller bedre i din forening, så I lettere kan tiltrække eller...
Bestyrelsesskolen
23. maj 2017
Deltag i DUFs bestyrelsesskole den 23. maj og få redskaber til at løfte dit ansvar i bestyrelsen for en landsorganisation.
Lederforum Øst
13. juni 2017
Lederforum Øst inviterer sekretariatsledere til at stille skarpt til strategier. Sverri Hammer holder oplæg om strategi, og du får som sekretariatsleder input og mulighed for sparring med de øvrige...