• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Evaluer dit internationale projekt

Del de gode historier og udfordringer fra jeres internationale partnerskab med andre internationalt aktive til evalueringsmøde hos DUF den 10. august.
10. august 2017

Evalueringsmødet er obligatorisk for projektgrupper, som har afsluttet eller er ved at afslutte et pilot-, partnerskabs- eller ungdomslederprojekt. Jeres projekt kan ikke godkendes endeligt, før din projektgruppe har deltaget i et evalueringsmøde.

Du får

 • Mulighed for at afslutte dit projekt gennem mundtlig evaluering
 • Lejlighed til at reflektere over den viden, du og din projektgruppe har fået
 • Erfaringer fra andre internationalt engagerede frivillige

Praktisk
Mødet finder sted den 10. august kl. 16.00-20.00 hos DUF på Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Der er rejserefusion til arrangementet.

Målgruppe
Frivillige og ansatte i DUFs medlemsorganisationer, som har afsluttet eller er ved at afslutte et internationalt pilot-, partnerskabs- eller ungdomslederprojekt under enten Projektpuljen eller MENA Puljen.

Tilbage til arrangementoversigten

Nyeste arrangementer

Systemisk proceskonsulentuddannelse
24. januar 2018 - 7. juni 2018
Få udviklet dine kompetencer og færdigheder til at arbejde værdiskabende med forandringsprocesser i frivillige sammenhænge med uddannelsen til systemisk proceskonsulent. Start 24. januar.
Styrk dit internationale arbejde gennem dialog
8. november 2017
Få erfaring med dialog i praksis og indblik i dialogiske værktøjer til at styrke dit internationale projekt til fyraftensseminar den 8. november.
Participate 2017: Creating space for volunteerism
3. november 2017 - 5. november 2017
Kom til international konference med DUF og bliv klogere på frivillighed, medlemsdemokrati og ungeindflydelse den 3.-5. november.