• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Fremtid i forening? Hvilke fællesskaber vil de unge have?

Kom til fyraftensmøde i Aalborg den 23. maj og få ny viden om unge, fællesskaber og foreningsliv, og bliv udfordret på, om din forening kan gøre mere for at tiltrække og fastholde unge.
23. maj 2017
21. april 2017|RSS|Henrik Bjørgo

Kom med, når DUF og KFUM-Spejderne i Distrikt Aalborg inviterer alle foreningsledere i Nordjylland til ny inspiration og værktøjer til at arbejde med unge i fællesskaber.

Med udgangspunkt i resultaterne fra DUFs projekt "Fremtid i Forening?" zoomer vi ind på de unges fællesskaber. CefU ved Aalborg Universitet har i forbindelse med projektet interviewet en række unge, der giver et indblik i de unges prioriteringer, når det kommer til fællesskaber. Samtidig afdækker det også en række behov, som fællesskaberne er med til at udfylde.

Der vil desuden være resultater fra undersøgelser blandt unge om deres oplevelse af foreningslivet og organisering generelt, og du vil blive udfordret på din forenings evne til at skabe fællesskaber som tiltrækker eller fastholder unge.

Praktisk
Arrangementet finder sted tirsdag den 23. maj kl. 17.00-20.00 i De Frivilliges Hus, Mølholmsvej 2, 9000 Aalborg.

Der vil være kaffe, the og sandwich undervejs.

Tilmeld dig senest den 20. maj ved at klikke her

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henrik Bjørgo på hbb@duf.dk

Tilbage til arrangementoversigten

Nyeste arrangementer

Refleks 2017
16. september 2017 - 17. september 2017
Få skub på udviklingen i din organisation med Refleks - en uddannelsesweekend med fire vinkler på ledelse af frivillige i DUFs medlemsorganisationer.
Fremtid i forening? Hvilke fællesskaber vil de unge have?
30. maj 2017
Kom til fyraftensmøde i København den 30. maj og få ny viden om unge, fællesskaber og foreningsliv, og bliv udfordret på, om din forening kan gøre mere for at tiltrække og fastholde unge.
Bestyrelsesskolen
23. maj 2017
Deltag i DUFs bestyrelsesskole den 23. maj og få redskaber til at løfte dit ansvar i bestyrelsen for en landsorganisation.