• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Infomøde om fremtiden for DUFs internationale puljer

Der er nye vilkår for DUFs internationale arbejde, og du kan bidrage til at sikre, at der fortsat er gode rammer for unges indsats i udviklingssamarbejdet. Hør mere på infomødet den 31. marts.
31. marts 2017

De seneste år har Danmarks udviklingssamarbejde været i en brydningstid, og 2017 tegner til at blive et spændende år. Der er sket væsentlige ændringer i finansieringsvilkårene, og der er vedtaget en ny udviklingspolitisk strategi på området.

DUF får ikke som før finansiering til et selvstændigt program for Mellemøsten og Nordafrika, men heldigvis er ungeområdet en stor prioritet i dansk udviklingspolitik, og DUF er i en god dialog med Udenrigsministeriet, så DUFs internationale arbejde forsat kan have gode vilkår - uanset om det foregår i udviklingslande, i Mellemøsten og Nordafrika eller i EU's nabolande mod øst.

På infomødet den 31. marts kan du møde DUFs internationale chef Gunvor Bjerglund Thomsen og DUFs politiske konsulent Morten Østergaard Sørensen, som vil informere om de fremtidige muligheder, og hvordan din forening kan hjælpe med at sikre gode vilkår for DUFs internationale arbejde.

Du får:

 • En gennemgang af politiske tendenser på området i 2017
 • Viden om de fremtidige vilkår for DUFs internationale arbejde
 • Inspiration til, hvordan vi sammen kan arbejde for gode fremtidige vilkår

Praktisk
Mødet finder sted den 31. marts kl. 15-17 hos DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Der er rejserefusion til arrangementet.

Tilmelding
Tilmeld dig her senest den 30. marts.

Tilbage til arrangementoversigten

Nyeste arrangementer

Fremtid i forening? Hvilke fællesskaber vil de unge have?
30. maj 2017
Kom til fyraftensmøde og få ny viden om unge, fællesskaber og foreningsliv, og bliv samtidig udfordret på, om I kan gøre det anderledes eller bedre i din forening, så I lettere kan tiltrække eller...
Bestyrelsesskolen
23. maj 2017
Deltag i DUFs bestyrelsesskole den 23. maj og få redskaber til at løfte dit ansvar i bestyrelsen for en landsorganisation.
Lederforum Øst
13. juni 2017
Lederforum Øst inviterer sekretariatsledere til at stille skarpt til strategier. Sverri Hammer holder oplæg om strategi, og du får som sekretariatsleder input og mulighed for sparring med de øvrige...