• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Internationalt partnerseminar

Inviter jeres partnerorganisation til internationalt seminar den 17.–22. april og skriv jeres næste projektansøgning i fællesskab eller deltag i udvikling af jeres partnerskab.
17. april 2018 - 22. april 2018
12. december 2017|RSS

DUFs internationale partnerseminar er en unik mulighed for at invitere jeres partnerorganisation til Danmark og i fællesskab udvikle jeres partnerskab eller sammen skrive jeres næste ansøgning til DUFs internationale pulje. Samtidig vil I møde andre projektgrupper fra hele verden i et unikt fællesskab af unge. Seminaret er bygget op om to forskellige spor

Spor: Projektansøgning
Seminaret er bygget op om mindre oplæg, som guider jer igennem de forskellige elementer i en ansøgning. Der vil være meget tid til gruppearbejde med rådgivning fra DUF, så I ender med en næsten færdig ansøgning til jeres næste projekt. Der er mulighed for at arbejde med at skrive en ny forundersøgelse, et pilotprojekt, et partnerskabsprojekt eller en ungdomslederansøgning.

Spor: Partnerskabsudvikling
Dette spor er for jer, der har et eksisterende projekt under DUFs internationale pulje, og som har behov for at udvikle jeres partnerskab i fællesskab. På dette spor får I mulighed for at undersøge jeres eget partnerskab i dybden, drømme om fremtiden og udvide rammerne for, hvordan I fremadrettet kan arbejde mere strategisk og systematisk.  

Du får 

 • Mulighed for at udvikle et nyt projekt i fællesskab med jeres partnerorganisation
 • Viden om design af internationale projekter
 • Undervisning og rådgivning fra DUFs konsulenter
 • Del i et unikt fællesskab af unge fra hele verden

Praktisk
Partnerseminaret finder sted fra 17.-22. april på Emmaus Konferencecenter, Højskolevej 9 i Haslev. Der er plads til to deltagere fra den danske organisation og to deltagere fra partnerorganisationen. Ansøgningsfristen for at deltage på seminaret er den 15. februar.

Pris
Det er gratis at deltage i seminaret. DUF dækker udgifter til transport, visum, forsikring samt kost og logi i Danmark under seminaret.

Målgruppe
Frivillige i DUFs medlemsorganisationer og deres partnerorganisationer, der er aktive under DUFs internationale pulje. Partnerskaberne skal påtænke at starte nye projekter eller ønske at udvikle jeres partnerskab.

Tilmelding
I ansøger om at deltage på partnerseminaret ved at udfylde det engelske ansøgningsskema i samarbejde med jeres partnerorganisation og tilmelde jeres fire deltagere igennem nedenstående tilmeldingslink. Der er ansøgnings- og tilmeldingsfrist senest den 15. februar. Ansøgningsskemaet skal sendes til jjn@duf.dk.

Når jeres projektgruppe får godkendt ansøgningen, er den bindende, og de to danske deltager skal kunne deltage i hele seminaret. I tilfælde af flere ansøgere end pladser udvælger DUF deltagerne. 

Her kan du hente ansøgningsskemaet 
Her skal jeres deltagere tilmelde sig

FAKTA: DUFs internationale parnerseminar

 • Læs en artikel fra sidste gang, DUF afholdt partnerseminar.
 • Se en lille film, hvor tidligere deltagere på DUFs partnerseminar fortæller om deres partnerskab. 

 

 

 

Tilbage til arrangementoversigten

Nyeste arrangementer

Inspirationsmøde: Folkemødet 2018
21. februar 2018
Folkemødet 2018 nærmer sig. I DUF - Dansk Ungdoms Fællesråd har vi sammen med medlemsorganisationerne en tradition for at være stærkt repræsenteret på Folkemødet, og 2018 bliver ingen undtagelse.
Netværksdag for udviklings- og organisationskonsulenter
20. juni 2018
Tag med til netværksdag den 20. juni og mød andre udviklings- og organisationskonsulenter i DUFs medlemsorganisationer.
Lederforum Øst
7. marts 2018
Tag med til netværksdag i Lederforum Øst den 7. marts.