• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Åben international rådgivning

Tag din computer og projektgruppe under armen og kom til åben international rådgivning i Aarhus den 27. september.
27. september 2017

På DUFs internationale skriveværksted får I mulighed for at skrive på jeres næste projektansøgning til DUFs internationale puljer. DUFs internationale rådgivere står klar med gode råd, vejledning og sparring. I får også lejlighed til at dele erfaringer med internationalt aktive fra DUFs andre medlemsorganisationer. På mødet kan I også få hjælp til at færdiggøre jeres regnskab eller afrapportering. Alt i alt skaber vi i fællesskab de hyggeligste rammer for, at I kan komme videre med jeres projekter. 

Du får

 • Hjælp til at styrke din projektansøgning, regnskab eller afrapportering
 • Rådgivning og sparring fra DUFs internationale rådgivere
 • Aftensmad og hygge med andre frivillige, der arbejder internationalt

Praktisk
Mødet finder sted den 27. september kl. 16.00-20.00 i Aarhus (sted følger). Der er rejserefusion til arrangementet.

Målgruppe
Frivillige og ansatte i DUFs medlemsorganisationer, der er internationalt aktive under DUFs puljer eller overvejer at blive det.

Tilbage til arrangementoversigten

Nyeste arrangementer

Fyraftensmøde: Hvordan kan unge bidrage til verdensmålene?
12. september 2017
Verdensmålene er også ungdommens mål. Kom med, når DUF sammen med Danmarks ungdomsdelegat til FN, Clara Halvorsen, inviterer til fyraftensmøde om verdensmål i Århus den 12. september.
Systemisk proceskonsulentuddannelse
24. januar 2018 - 7. juni 2018
Få udviklet dine kompetencer og færdigheder til at arbejde værdiskabende med forandringsprocesser i frivillige sammenhænge med uddannelsen til systemisk proceskonsulent. Start 24. januar.
Styrk dit internationale arbejde gennem dialog
8. november 2017
Få erfaring med dialog i praksis og indblik i dialogiske værktøjer til at styrke dit internationale projekt til fyraftensseminar den 8. november.