• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Internationalt skriveværksted med quickoplæg: Sådan undgår I korruption

Tag din computer og projektgruppe under armen den 23. maj og kom til skriveværksted og quickoplæg hos DUF.
23. maj 2017
20. december 2016|RSS|Jesper Jais Nørgaard

Som noget nyt laver vi en række internationale skriveværksteder, der kombineres med kortere oplæg. Denne gang kan I høre om, hvordan I undgår og forebygger korruption.

Quickoplæg: Sådan undgår I korruption
Når jeres internationale projektgruppe får en bevilling fra DUFs internationale puljer, forpligter I jer til at leve op til DUFs antikorruptionskodeks. Men hvad er korruption egentlig, og hvordan håndterer I mistanke om uregelmæssigheder i jeres partnerskab? På fyraftensmødet holder DUFs rådgivere et kort oplæg med fokus på forebyggelse af korruption i internationale projekter med udgangspunkt i jeres erfaringer og DUFs krav.

Internationalt skriveværksted
På DUFs internationale skriveværksted får I mulighed for at skrive på jeres næste projektansøgning til DUFs internationale puljer. DUFs internationale rådgivere står klar med gode råd, vejledning og sparring. I får også lejlighed til at dele erfaringer med internationalt aktive fra DUFs andre medlemsorganisationer. På mødet kan I også få hjælp til at færdiggøre jeres regnskab eller afrapportering. Alt i alt skaber vi i fælleskab de hyggeligste rammer for, at I kan komme videre med jeres projekter.

Du får

 • Hjælp til at styrke din projektansøgning, regnskab eller afrapportering
 • Indblik i forebyggelse af korruption
 • Aftensmad og hygge med andre frivillige, der arbejder internationalt

Praktisk
Mødet finder sted den 23. maj hos DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Der er rejserefusion til arrangementet.

Målgruppe
Frivillige og ansatte i DUFs medlemsorganisationer, der er internationalt aktive under DUFs puljer eller overvejer at blive det.

Tilmelding
Tilmeld dig her senest den 22. maj.

Tilbage til arrangementoversigten

Nyeste arrangementer

Fremtid i forening? Hvilke fællesskaber vil de unge have?
30. maj 2017
Kom til fyraftensmøde og få ny viden om unge, fællesskaber og foreningsliv, og bliv samtidig udfordret på, om I kan gøre det anderledes eller bedre i din forening, så I lettere kan tiltrække eller...
Bestyrelsesskolen
23. maj 2017
Deltag i DUFs bestyrelsesskole den 23. maj og få redskaber til at løfte dit ansvar i bestyrelsen for en landsorganisation.
Lederforum Øst
13. juni 2017
Lederforum Øst inviterer sekretariatsledere til at stille skarpt til strategier. Sverri Hammer holder oplæg om strategi, og du får som sekretariatsleder input og mulighed for sparring med de øvrige...