• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Lederforum Øst

Lederforum Øst inviterer sekretariatsledere til at stille skarpt til strategier. Sverri Hammer holder oplæg om strategi, og du får som sekretariatsleder input og mulighed for sparring med de øvrige deltagere.
13. juni 2017
8. marts 2017|RSS|Anna Jensen

Strategiarbejde fylder meget i mange frivillige organisationer i dag. Langsigtede strategier, effektmål, handlingsplaner, KPIer, evalueringer, statusnotater... Ordene er mange, men giver arbejdet i strategirammer det udbytte vi ønsker? Og hvor meget kan man overhovedet styre, når de lokale foreninger ikke er forpligtet til at følge landsorganisationens strategi? Hvad gør man ved alle de nye ideer ildsjælene kommer med, men som ikke passer ind i 5-års-planen?

Kom til Lederforum Øst tirsdag d. 13. juni, hvor vi sætter fokus på strategiarbejde. Sverri Hammer, partner i Mobilize Strategy Consulting, kommer og holder oplæg om strategi.

Hvem: Lederforum Øst er for sekretariatsledere i DUFs medlemsorganisationer

Tid: 13. juni kl 10.00-13.00. Herefter er der en sandwich, som man er velkommen til at tage med eller blive og netværke med de øvrige deltagere.

Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø

Tilmelding: senest 6. juni 2017 - tilmeld dig her

Spørgsmål: skriv eller ring til Anna Jensen, agj@duf.dk, 60201421

 

 

Tilbage til arrangementoversigten

Nyeste arrangementer

Refleks 2017
16. september 2017 - 17. september 2017
Få skub på udviklingen i din organisation med Refleks - en uddannelsesweekend med fire vinkler på ledelse af frivillige i DUFs medlemsorganisationer.
Fremtid i forening? Hvilke fællesskaber vil de unge have?
30. maj 2017
Kom til fyraftensmøde i København den 30. maj og få ny viden om unge, fællesskaber og foreningsliv, og bliv udfordret på, om din forening kan gøre mere for at tiltrække og fastholde unge.
Systemisk proceskonsulentuddannelse
19. september 2017 - 31. januar 2018
Få udviklet dine kompetencer og færdigheder til at arbejde værdiskabende med forandringsprocesser i frivillige sammenhænge med uddannelsen til systemisk proceskonsulent. Start 19. september.