• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Lederforum Øst

Lederforum Øst inviterer sekretariatsledere til at stille skarpt til strategier. Sverri Hammer holder oplæg om strategi, og du får som sekretariatsleder input og mulighed for sparring med de øvrige deltagere.
13. juni 2017
8. marts 2017|RSS|Anna Jensen

Strategiarbejde fylder meget i mange frivillige organisationer i dag. Langsigtede strategier, effektmål, handlingsplaner, KPIer, evalueringer, statusnotater... Ordene er mange, men giver arbejdet i strategirammer det udbytte vi ønsker? Og hvor meget kan man overhovedet styre, når de lokale foreninger ikke er forpligtet til at følge landsorganisationens strategi? Hvad gør man ved alle de nye ideer ildsjælene kommer med, men som ikke passer ind i 5-års-planen?

Kom til Lederforum Øst tirsdag d. 13. juni, hvor vi sætter fokus på strategiarbejde. Sverri Hammer, partner i Mobilize Strategy Consulting, kommer og holder oplæg om strategi.

Hvem: Lederforum Øst er for sekretariatsledere i DUFs medlemsorganisationer

Tid: 13. juni kl 10.00-13.00. Herefter er der en sandwich, som man er velkommen til at tage med eller blive og netværke med de øvrige deltagere.

Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø

Tilmelding: senest 6. juni 2017 - tilmeld dig her

Spørgsmål: skriv eller ring til Anna Jensen, agj@duf.dk, 60201421

 

 

Tilbage til arrangementoversigten

Nyeste arrangementer

Fremtid i forening? Hvilke fællesskaber vil de unge have?
30. maj 2017
Kom til fyraftensmøde og få ny viden om unge, fællesskaber og foreningsliv, og bliv samtidig udfordret på, om I kan gøre det anderledes eller bedre i din forening, så I lettere kan tiltrække eller...
Bestyrelsesskolen
23. maj 2017
Deltag i DUFs bestyrelsesskole den 23. maj og få redskaber til at løfte dit ansvar i bestyrelsen for en landsorganisation.
Infomøde om fremtiden for DUFs internationale puljer
31. marts 2017
Der er nye vilkår for DUFs internationale arbejde, og du kan bidrage til at sikre, at der fortsat er gode rammer for unges indsats i udviklingssamarbejdet. Hør mere på infomødet den 31. marts.