• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Lederforum Øst: Fremtid i forening?

Få erfaringsudveksling, inspiration og relevante faglige input til DUFs Lederforum Øst den 14. november.
14. november 2017
23. juni 2017|RSS|Anna Jensen

Formålet med Lederforum Øst at tilbyde erfaringsudveksling, inspiration og relevant fagligt input til ledere i foreningslivet.

På dette morgenmøde er temaet unge med udgangspunkt i resultaterne fra DUFs store forskningsprojekt Fremtid i Forening? og anden viden om unge i dag.

Praktisk
Morgenmødet finder sted den 14. november kl. 9.00-11.00 hos DUF på Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Det er gratis at deltage i Lederforum Øst.

Målgruppe
Lederforum Øst er for sekretariatsledere og lignende i DUFs medlemsorganisationer.

Tilmelding senest 7. november: https://duf.nemtilmeld.dk/60/

Tilbage til arrangementoversigten

Nyeste arrangementer

Fyraftensmøde: Hvordan kan unge bidrage til verdensmålene?
12. september 2017
Verdensmålene er også ungdommens mål. Kom med, når DUF sammen med Danmarks ungdomsdelegat til FN, Clara Halvorsen, inviterer til fyraftensmøde om verdensmål i Århus den 12. september.
Systemisk proceskonsulentuddannelse
24. januar 2018 - 7. juni 2018
Få udviklet dine kompetencer og færdigheder til at arbejde værdiskabende med forandringsprocesser i frivillige sammenhænge med uddannelsen til systemisk proceskonsulent. Start 24. januar.
Styrk dit internationale arbejde gennem dialog
8. november 2017
Få erfaring med dialog i praksis og indblik i dialogiske værktøjer til at styrke dit internationale projekt til fyraftensseminar den 8. november.