• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Netværksdag for udviklings- og organisationskonsulenter

Tag med til netværksdag den 20. juni og mød andre udviklings- og organisationskonsulenter i DUFs medlemsorganisationer.
20. juni 2018
18. december 2017|RSS

Netværksdagen er for ansatte i DUFs medlemsorganisationer, der ønsker ny inspiration og viden samt sparring og supervision på den særlige rolle at være konsulent i en frivilligdrevet og frivilligledet landsforening.

Tilmelding
Netværksdagen finder sted den 20. juni klokken 10.00-16.00 i Middelfart. Den præcise adresse kommer her på siden hurtigst muligt.

Det koster 300 kroner at deltage. 

Tilmeld dig netværksdagen her

Spørgsmål?
Har du spørgsmål til netværksdagen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent, Frederik Fredslund-Andersen, på ffa@duf.dk eller  60 20 14 21.

Tilbage til arrangementoversigten

Nyeste arrangementer

Inspirationsmøde: Folkemødet 2018
21. februar 2018
Folkemødet 2018 nærmer sig. I DUF - Dansk Ungdoms Fællesråd har vi sammen med medlemsorganisationerne en tradition for at være stærkt repræsenteret på Folkemødet, og 2018 bliver ingen undtagelse.
Lederforum Øst
7. marts 2018
Tag med til netværksdag i Lederforum Øst den 7. marts.
Lederforum Øst
16. maj 2018
Tag med til netværksdag i Lederforum Øst den 16. maj.