• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Internationalt seminar om unge, demokrati og medbestemmelse

Kom til international seminar med DUF og bliv klogere på frivillighed, medlemsdemokrati og ungeindflydelse den 3.-5. november.
3. november 2017 - 5. november 2017

Temaer som motivation og ledelse af frivillige, indragelse og medlemsdemokrati er på programmet, når DUF i samarbejde med vores zimbabwiske partnerorganisation YETT samler 50 frivillige fra Danmark og Zimbabwe på Emmaus i Haslev. Under overskriften Motivate2Partcipate sætter vi fokus på, hvordan jeres internationale projekter bidrager til, at unges stemme bliver hørt i de organisationer, de er en del af. 

Du får

 • Input til at arbejde med frivillighed, internt demokrati og medlemsindflydelse i en international kontekst
 • Oplæg, workshops og erfaringsudveksling med andre frivillige
 • Værktøjer, der kan styrke nuværende eller fremtidige internationale projekter 

Praktisk
Seminaret finder sted på Emmaus i Haslev. Seminaret er med overnatning, og DUF dækker alle omkostninger i forbindelse med seminaret. Hold dig opdateret via duf.dk/arrangementer

Målgruppe
Frivillige og ansatte i DUFs medlemsorganisationer, der er internationalt aktive under DUFs puljer eller overvejer at blive det.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig konference senest d. 1. september via dette link: https://duf.nemtilmeld.dk/75/la-en/. Der er et begrænset antal pladser. Såfremt der er flere tilmeldte, end der er pladser, forbeholder DUF sig retten til at udvælge deltagere med henblik på at give plads til et bredt udsnit af medlemsorganisationer.   

Tilbage til arrangementoversigten

Nyeste arrangementer

Fyraftensmøde: Hvordan kan unge bidrage til verdensmålene?
12. september 2017
Verdensmålene er også ungdommens mål. Kom med, når DUF sammen med Danmarks ungdomsdelegat til FN, Clara Halvorsen, inviterer til fyraftensmøde om verdensmål i Århus den 12. september.
Systemisk proceskonsulentuddannelse
24. januar 2018 - 7. juni 2018
Få udviklet dine kompetencer og færdigheder til at arbejde værdiskabende med forandringsprocesser i frivillige sammenhænge med uddannelsen til systemisk proceskonsulent. Start 24. januar.
Styrk dit internationale arbejde gennem dialog
8. november 2017
Få erfaring med dialog i praksis og indblik i dialogiske værktøjer til at styrke dit internationale projekt til fyraftensseminar den 8. november.