• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Styrk dit internationale arbejde gennem dialog

Få erfaring med dialog i praksis og indblik i dialogiske værktøjer til at styrke dit internationale projekt til fyraftensseminar den 8. november.
8. november 2017

Dialog er en særlig form for kommunikation, hvor deltagerne aktivt søger at skabe større gensidig forståelse og dybere indsigt. Dialog er et valg, en værdi og en metode. Og et værdifuldt instrument i din internationale værktøjskasse. 

På dette fyraftensseminar får du erfaring med dialog i praksis og indblik i dialogiske værktøjer, som du kan bruge til at styrke relationerne og samarbejdet i dit internationale projekt – både internt i den danske projektgruppe, mellem jer og jeres partnerorganisation og blandt deltagerne på jeres projektaktiviteter.

Du får

 • Introduktion til dialog som begreb, værdi og metode
 • Praktisk erfaring med konkrete dialogøvelser
 • Inspiration og værktøjer til at styrke dit internationale arbejde gennem dialog

Praktisk
Mødet finder sted den 8. november kl. 16.00-20.00 hos DUF på Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Der er rejserefusion til arrangementet.

Målgruppe
Frivillige og ansatte i DUFs medlemsorganisationer, der er internationalt aktive gennem DUFs puljer eller overvejer at blive det. 

Tilbage til arrangementoversigten

Nyeste arrangementer

Fyraftensmøde: Hvordan kan unge bidrage til verdensmålene?
12. september 2017
Verdensmålene er også ungdommens mål. Kom med, når DUF sammen med Danmarks ungdomsdelegat til FN, Clara Halvorsen, inviterer til fyraftensmøde om verdensmål i Århus den 12. september.
Systemisk proceskonsulentuddannelse
24. januar 2018 - 7. juni 2018
Få udviklet dine kompetencer og færdigheder til at arbejde værdiskabende med forandringsprocesser i frivillige sammenhænge med uddannelsen til systemisk proceskonsulent. Start 24. januar.
Internationalt seminar om unge, demokrati og medbestemmelse
3. november 2017 - 5. november 2017
Kom til international seminar med DUF og bliv klogere på frivillighed, medlemsdemokrati og ungeindflydelse den 3.-5. november.