• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og støtte
  Tilskud og støtte
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Arrangementer

Frivilligheds- og Integrationskaravanen 2016
9. maj 2016 - 7. juni 2016
Rådet for Etniske Minoriteter og Frivilligrådet sætter fokus på foreningernes rolle i integration af nyankomne flygtninge med seks regionale møder.
Obligatorisk evalueringsmøde
7. juni 2016
Evalueringer er en vigtig måde at dele viden og reflektere over det, du har lært i løbet af dit projekt. På fyraftensmødet hører vi de gode historier fra jeres internationale partnerskab og arbejder...
Netværk for sekretariatsledere, vest
7. juni 2016
Kom til netværksmøde i DUFs ledernetværk med base i Aarhus og vær med til at bestemme indholdet på fremtidige møder.
Netværk for udviklingskonsulenter II
9. juni 2016
Udvikling af kompetencer og brug af storytelling som redskab i organisationer.
Sådan bruger du storytelling
9. juni 2016
Tag med DUFs Kommunikationsnetværk til Fyn og bliv klogere på, hvordan du kan bruge storytelling som redskab til bedre kommunikation på flere niveauer i din organisation.

DUFs kursuskatalog, 1. halvår 2016

Er du nysgerrig efter at vide, hvilke uddannelser og arrangementer DUF kan tilbyde i 2016? Så tag et kig i det nye kursuskatalog for 1. halvår 2016. Her er lidt for enhver smag - og helt sikkert også noget for dig.

Download DUFs kursuskatalog