• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Arrangementer

Fyraftensmøde om FN's verdensmål (AFLYST)
27. oktober 2016
Kom til fyraftensmøde den 27. oktober og få indsigt i FN’s verdensmål og gode idéer til, hvordan I som organisation kan arbejde strategisk med målene.
Hvordan er det at være ung i den arabiske verden?
4. november 2016
Kom til workshop med DUFs dialogambassadører den 4. november, og bliv klogere på dialog og livet som ung i den arabiske verden.
Sikkerhed og risikohåndtering i internationale projekter
13. november 2016
Den 13. november kan du få indblik i, hvad sikkerhed og risikohåndtering er og opnå større fortrolighed med det i jeres internationale projekter.
Bliv SoMe-strateg
15. november 2016
Skærp foreningens tilstedeværelse på de sociale medier og få de mange platforme til at spille sammen med DUFs Kommunikationsnetværk den 15. november.
Evaluer dit internationale projekt
16. november 2016
DUFs evalueringsmøde den 16. november er for projektgrupper, der skal evaluere deres internationale projekt.
Ledernetværk Vest
24. november 2016
Få sparring og inspiration til ledelse af foreningens landssekretariat den 24. november i DUFs ledernetværk med base i Aarhus.
Bestyrelsesskolen 2
1. december 2016
Få redskaber til at løfte dit ansvar som leder for ansatte og frivillige. Du behøver ikke have deltaget i første del for at deltage i denne.
Vejledningsmøder om tipstilskud for landsorganisationer og revisorer
12. december 2016 - 13. december 2016
DUFs vejledningsmøder om tipstilskud giver nøglepersoner i landsorganisationerne og revisorer, der reviderer landsorganisationernes regnskaber og ansøgninger, afgørende viden om, hvordan DUFs...
Bestem 2017
28. januar 2017 - 6. maj 2017
Bestem er DUFs lederuddannelse målrettet nyere topledere, bestyrelsesmedlemmer, udvalgsformænd og andre ledertalenter, der arbejder på nationalt niveau i DUFs medlemsorganisationer.

DUFs kursuskatalog, 2. halvår 2016

Er du nysgerrig efter at vide, hvilke uddannelser og arrangementer DUF kan tilbyde i 2016? Så tag et kig i det nye kursuskatalog for 2. halvår 2016. Her er lidt for enhver smag - og helt sikkert også noget for dig.

Download DUFs kursuskatalog