• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Arrangementer

Infomøde om fremtiden for DUFs internationale puljer
31. marts 2017
Der er nye vilkår for DUFs internationale arbejde, og du kan bidrage til at sikre, at der fortsat er gode rammer for unges indsats i udviklingssamarbejdet. Hør mere på infomødet den 31. marts.
Brug værktøjskassen – bliv bedre til projektstyring
20. april 2017
Kom til kursus på DUF den 20. april og få fyldt jeres værktøjskasse op med redskaber, der styrker jeres internationale projekter.
Internationalt skriveværksted med quickoplæg: Sådan undgår I korruption
23. maj 2017
Tag din computer og projektgruppe under armen den 23. maj og kom til skriveværksted og quickoplæg hos DUF.
Bestyrelsesskolen
23. maj 2017
Deltag i DUFs bestyrelsesskole den 23. maj og få redskaber til at løfte dit ansvar i bestyrelsen for en landsorganisation.
Fremtid i forening? Hvilke fællesskaber vil de unge have?
30. maj 2017
Kom til fyraftensmøde og få ny viden om unge, fællesskaber og foreningsliv, og bliv samtidig udfordret på, om I kan gøre det anderledes eller bedre i din forening, så I lettere kan tiltrække eller...
Evaluer dit internationale projekt
7. juni 2017
Evalueringer er en vigtig måde at dele viden og reflektere over det, I har lært i løbet af jeres projekt. På fyraftensmødet den 7. juni hører vi de gode historier fra jeres internationale partnerskab...
Lederforum Øst
13. juni 2017
Lederforum Øst inviterer sekretariatsledere til at stille skarpt til strategier. Sverri Hammer holder oplæg om strategi, og du får som sekretariatsleder input og mulighed for sparring med de øvrige...
Systemisk proceskonsulentuddannelse
19. september 2017 - 31. januar 2018
Som ansat i en organisation, der er drevet og båret af frivillige, er der mange hensyn at tage. Du får med denne uddannelse udviklet dine kompetencer og praktiske færdigheder til at arbejde...

DUFs kursusplakat, 1. halvår 2017

Foråret 2017 er fyldt med spændende kurser og uddannelser for dig og din organisation. Tag et kig på vores kursusplakat og få et overblik over, hvad der har interesse for dig. 

Vi glæder os til at se dig.

Kurser og uddannelser, 1. halvår 2017