• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og støtte
  Tilskud og støtte
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Arrangementer

Åben international rådgivning - Øst
16. august 2016
Den 16. august kan du tage din computer og projektgruppe under armen og skrive din projektansøgning på DUF med hjælp fra DUFs internationale konsulenter.
Informationsmøde om knaphed på midler i Projektpuljen
16. august 2016
På grund af knaphed på midler i Projektpuljen til efterårets ansøgningsrunder afholder DUF den 16. august et informationsmøde om situationen. Læs mere og tilmeld dig her.
Korruptionsforebyggelse i internationale projekter
23. august 2016
På fyraftensmødet den 23. august får du viden om, hvad korruption er, og hvordan I kan arbejde med at forebygge korruption i jeres internationale projekter.
Ledernetværk Vest
30. august 2016
Tag til netværksmøde i DUFs ledernetværk med base i Aarhus den 30. august og få sparring og inspiration til ledelse af foreningens landssekretariat.
Refleks2016
10. september 2016 - 11. september 2016
Den 10. og 11. september inviterer DUF til uddannelsesweekenden Refleks, hvor du kan vælge mellem fire uddannelseslinjer med forskellige vinkler på ledelse af frivillige.
Lederforum Øst
14. september 2016
Få værktøjer og viden om forebyggelse af stress, når DUF inviterer til lederforum for ansatte ledere i DUFs medlemsorganisationer den 14. september.
Åben international rådgivning - Vest
28. september 2016
Kom til åben international rådgivning den 28. september i Aarhus. Her kan du tage din computer og projektgruppe under armen og skrive din projektansøgning hos DUF.
Ledernetværk Vest
5. oktober 2016
I DUFs ledernetværk med base i Aarhus får du sparring og inspiration til ledelse af foreningens landssekretariat.
Unges engagement i foreninger og fællesskaber
5. oktober 2016
Kom til fyraftensmøde og få indblik i den nyeste forskning om unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
Fyraftensmøde om FN's verdensmål
27. oktober 2016
Kom til fyraftensmøde den 27. oktober og få indsigt i FN’s Verdensmål, og gode idéer til hvordan I som organisation kan arbejde strategisk med målene.
Hvordan er det at være ung i den arabiske verden?
4. november 2016 - 5. november 2016
Kom til workshop med DUFs dialogambassadører, og bliv klogere på dialog og livet som ung i den arabiske verden. Meld dig til enten 4. eller 5. november
Sikkerhed og risikohåndtering i internationale projekter
13. november 2016
Den 13. november kan du få indblik i, hvad sikkerhed og risikohåndtering er og opnå større fortrolighed med det i jeres internationale projekter.
Evaluer dit internationale projekt
16. november 2016
DUFs evalueringsmøde den 16. november er for projektgrupper, der skal evaluere deres internationale projekt.
Ledernetværk Vest
24. november 2016
I DUFs ledernetværk med base i Aarhus får du sparring og inspiration til ledelse af foreningens landssekretariat.
Bestyrelsesskolen 2
1. december 2016
Få redskaber til at løfte dit ansvar som leder for ansatte og frivillige. Du behøver ikke have deltaget i første del for at deltage i denne.

DUFs kursuskatalog, 1. halvår 2016

Er du nysgerrig efter at vide, hvilke uddannelser og arrangementer DUF kan tilbyde i 2016? Så tag et kig i det nye kursuskatalog for 1. halvår 2016. Her er lidt for enhver smag - og helt sikkert også noget for dig.

Download DUFs kursuskatalog