• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Arrangementer

Evaluer dit internationale projekt
16. november 2016
DUFs evalueringsmøde den 16. november er for projektgrupper, der skal evaluere deres internationale projekt.
Vejledningsmøder om tipstilskud for landsorganisationer og revisorer
12. december 2016 - 13. december 2016
DUFs vejledningsmøder om tipstilskud giver landsorganisationernes nøglepersoner og revisorer afgørende viden om, hvordan DUFs driftstilskudsordning fungerer.
Bestem 2017
28. januar 2017 - 6. maj 2017
Bestem er DUFs lederuddannelse målrettet nyere topledere, bestyrelsesmedlemmer, udvalgsformænd og andre ledertalenter, der arbejder på nationalt niveau i DUFs medlemsorganisationer.

DUFs kursuskatalog, 2. halvår 2016

Er du nysgerrig efter at vide, hvilke uddannelser og arrangementer DUF kan tilbyde i 2016? Så tag et kig i det nye kursuskatalog for 2. halvår 2016. Her er lidt for enhver smag - og helt sikkert også noget for dig.

Download DUFs kursuskatalog