• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og støtte
  Tilskud og støtte
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Arrangementer

Infomøde om specialforsikring til lande med særlige sikkerhedshensyn
30. juni 2016
Kom til informationsmøde den 30. juni og hør om muligheden for at tegne en specialforsikring, hvis I har projekter støttet af DUF i lande, hvor der kan være behov for at tage særlige sikkerhedshensyn.
Ledernetværk Vest
30. august 2016
Tag til netværksmøde i DUFs ledernetværk med base i Aarhus den 30. august og få sparring og inspiration til ledelse af foreningens landssekretariat.
Refleks2016
10. september 2016 - 11. september 2016
Den 10. og 11. september inviterer DUF til uddannelsesweekenden Refleks, hvor du kan vælge mellem fire uddannelseslinjer med forskellige vinkler på ledelse af frivillige.
Lederforum Øst
14. september 2016
Få værktøjer og viden om forebyggelse af stress, når DUF inviterer til lederforum for ansatte ledere i DUFs medlemsorganisationer den 14. september.
Ledernetværk Vest
5. oktober 2016
I DUFs ledernetværk med base i Aarhus får du sparring og inspiration til ledelse af foreningens landssekretariat.
Unges engagement i foreninger og fællesskaber
5. oktober 2016
Kom til fyraftensmøde og få indblik i den nyeste forskning om unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
Ledernetværk Vest
24. november 2016
I DUFs ledernetværk med base i Aarhus får du sparring og inspiration til ledelse af foreningens landssekretariat.
Bestyrelsesskolen 2
1. december 2016
Få redskaber til at løfte dit ansvar som leder for ansatte og frivillige. Du behøver ikke have deltaget i første del for at deltage i denne.

DUFs kursuskatalog, 1. halvår 2016

Er du nysgerrig efter at vide, hvilke uddannelser og arrangementer DUF kan tilbyde i 2016? Så tag et kig i det nye kursuskatalog for 1. halvår 2016. Her er lidt for enhver smag - og helt sikkert også noget for dig.

Download DUFs kursuskatalog