• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Engager dig internationalt

Din forening kan gøre en forskel for andre unge i verden. Og ikke nok med det: Jeres egne frivillige får chancen for enestående kulturmøder og et internationalt kompetenceløft.

Rejs ud i verden
Med støtte fra DUFs internationale puljer kan I rejse ud og møde en ungdomsorganisation, som I kan samarbejde med om at skabe gode demokrati- og udviklingsprojekter fx i udviklingslande, Mellemøsten, Nordafrika og EU's nabolande mod øst.

Sammen med unge i andre lande kan I lave projekter, som udvikler stærke og demokratiske ungdomsorganisationer og giver unge mulighed for at deltagelse og få indflydelse. Det er muligt at komme i gang, uanset om I har en organisation, I allerede samarbejder med, eller I først skal på udkig efter den helt rigtige partnerorganisation.

Få adgang til kurser og rådgivning
Demokrati og foreningsliv er en del af jeres DNA. I ved, hvad der skal til for at skabe et sprudlende medlemsdemokrati, og for at unge får selvtillid og tager lederskab.

Gennem DUF får I gratis adgang til kvalificeret rådgivning og relevante kurser, så I kan omsætte jeres viden til skabe stærke internationale partnerskaber og solide udviklingsresultater.

Tre grunde til at arbejde internationalt

 1. I kan gøre en forskel. Brug jeres erfaringer med at skabe aktive, ansvarsfulde og demokratiske medborgere og se, hvordan I kan skaber fællesskaber på tværs af grænser og resultater, der rækker langt ud over jeres egen forening.

 2. I får unikke kompetencer. Det internationale arbejde giver frivillige kompetencer i projektledelse, interkulturel kommunikation, økonomistyring og facilitering. Evner som er stærke kort på hånden både i det professionelle og frivillige liv.

 3. I udvikler jeres forening. Internationalt arbejde giver helt særlige muligheder og aktiviteter, som er med til at tiltrække og fastholde frivillige i jeres forening. Og jeres forening bliver koblet til en global fortælling om at være en del af noget større.

Explore dit engagement 
Hvis du har fået lyst til at engagere dig internationalt og gøre en forskel ude i verdenen, kan din forening ansøge om et projekt gennem DUFs internationale puljeeller I kan tage med på DUFs Explore-forløb.

Explore er en unik mulighed for medlemsorganisationer i DUF-paraplyen, der endnu ikke har internationale partnerskaber støttet af DUF. Det er et kursusforløb, der kickstarter det internationale engagement gennem et intensivt introduktionsforløb med rådgivning og undervisning i internationalt projektarbejde.