• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Ledelsessparring

Som formand, sekretariatsleder eller medlem af landsorganisationens daglige ledelse har du adgang til DUFs tilbud om sparringssamtaler.  Sparringen foregår gennem en eller flere dialogsamtaler med en af DUFs organisationskonsulenter.  Hver samtale afrundes normalt med aftale om konkrete mål eller opgaver, som du kan arbejde videre med i den næste periode.

Formålet med ledelsessparring er at for det første give dig mulighed for at reflektere over, hvordan du kan udvikle din egen rolle som leder i organisationen. For det andet at afdække, hvad der skal til for at nå de udviklingsmål, du sætter for dig selv.

Form, indhold og omfang af sparringen tager udgangspunkt i dine ønsker som afstemmes og aftales med DUFs konsulent. Samtalerne er fortrolige.

Kontakt  DUFs organisationskonsulenter for at høre mere om mulighederne for ledelsessparring.

Gennem coaching kommer jeg til at se de arbejdsmæssige udfordringer fra flere sider, og det giver nye perspektiver i opgaveløsningen. 

Louise Juul Jensen, forbundssekretær, DUI-LEG og VIRKE