• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

FrivilligJob.dk - jobportal for frivilligt arbejde

DUF har indgået samarbejde med FrivilligJob.dk. FrivilligJob.dk er stedet, hvor foreninger og frivillige mødes. En jobportal for frivilligt, ulønnet arbejde, hvor jeres forening har mulighed for, helt gratis, at søge efter frivillige til forskellige opgaver. Mennesker, der har lyst til at være frivillige, kan søge i det meget varierede udbud af frivillige jobs, der er på portalen.

7.000-10.000 frivillige om måneden
Hver måned besøger mellem 7.000 og 10.000 mennesker FrivilligJob.dk. Det betyder, at I når bredt ud med FrivilligJob.dk – også fordi annoncerne samtidig vises på FrivilligJob.dk’s samarbejdssider, fx jobindex.dk og jobbank.dk. Der er i gennemsnit tre personer, der responderer på hver annonce, man indrykker.

Det betyder, at I har en rigtig god chance for at få nye frivillige ind i jeres forening.

Fordelene
Samarbejdet med FrivilligJob.dk giver følgende fordele for jer som medlemsorganisation:

 • I kan søge efter en webmaster til en kampagneside, en redaktør på en folder, en dekoratør til lokaler eller en designer på jeres merchandise.
 • I kan søge efter mennesker, der har helt bestemte kompetencer og kvalifikationer.
 • I kan tiltrække en ny målgruppe, hvis I klart formulerer hvilke kompetencer, man får ud af et frivilligt job eller en given opgave.
 • I kan søge efter frivillige og medlemmer uden for jeres eksisterende netværk og dermed nå endnu længere ud. Samtidigt kan I få nyt blod ind i foreningen, der måske giver inspiration til at gøre ting på nye måder.

Kom nemt i gang med FrivilligJob.dk

Du kan nemt og hurtigt lægge jeres første annonce ind på FrivilligJob.dk. Sådan gør du:

1. Gå ind på www.frivilligjob.dk, og klik på ’Søg frivillige’.
2. Klik på ’Opret et tast-selv-job’. Her bliver du bedt om at indtaste foreningsoplysninger og en annoncetekst.
3. Når du har gemt, vil du i løbet af 1-2 arbejdsdage modtage en mail med brugernavn og adgangskode, og jeres annonce vil blive vist på sitet.

Hvis I er en lokalforening
Hvis I er en lokal forening under en landsorganisation, skal I oprette jer som en del af landsorganisationen. Sådan gør du:

1. I tast-selv oprettelsen, punktet organisation: Vælg din landsorganisation i listen.
2. I næste punkt, Lokalforening, indtaster du lokalforeningens navn, fx KFUM -spejderne i Holstebro eller SFU Århus.

Grunden til, at lokalforeninger skal oprettes under en landsorganisation er, at landsorganisationen så kan vise lokalforeningernes annoncer på deres hjemmeside. På den måde opnår I yderligere eksponering. Derudover får lokalforeningerne automatisk vist landsorganisationens logo i deres annoncer.

Få annoncerne på jeres hjemmeside
Det er muligt at trække alle landsorganisationens og lokalforeningernes annoncer ud, og få vist dem på jeres egen hjemmeside. På den måde er det ikke nødvendigt at annoncere elektronisk efter frivillige flere steder, men alt kan ske igennem FrivilligJob.dk. Denne funktionalitet har man også mulighed for at få som lokalforening.

Funktionen kræver en lille kode, som I nemt kan sætte ind på jeres hjemmeside. I får udleveret koden ved at kontakte FrivilligJob.dk og oplyse hvilken landsorganisation eller lokalforening, I gerne vil have jobs trukket ud fra.