• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Medieovervågning til alle

DUF har indgået en aftale med Danmarks største medieovervågningsbureau, Infomedia. Aftalen betyder, at alle DUFs medlemsorganisationer fremover får mulighed for at få gratis og individuel medieovervågning.

Der er tale om en daglig overvågning af stor set alle skrevne landsdækkende medier samt en meget stor del af de regionale og netbaserede medier.

Medieovervågning er et uvurderligt redskab for alle foreninger, for hvem den offentlige omtale og image er afgørende. Medieovervågning giver også mulighed for at vurdere effekten af aktiviteter og fremstød, som har til formål at skabe medieomtale.

Ud over medieovervågningen, som modtages på mail, får DUFs medlemsorganisationer mulighed for at logge ind på deres egen overvågningsportal hos Infomedia. På overvågningsportalen ligger alle de tidligere klip, hvor organisationen har været omtalt.

Kontakt DUFs kommunikationskonsulent, Cecilie Meldgaard Goth, på cmg@duf.dk for mere information.