• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Netværk

DUF er stedet, hvor du som ansat eller frivillig i foreningslivet kan skabe netværk, erfaringsudveksling og få viden på tværs af frivillige organisationer.

Gennem vidensdeling og netværk med andre organisationer kan du lade dig inspirere af andres succeser og få hjælp til at løse konkrete problemstillinger i din egen organisation.

 

Netværk om integration for emigrantmenigheder

Formålet med netværket er at udveksle viden, erfaring og ideer med henblik på at videreudvikle og understøtte medlemsorganisationernes integrationsarbejde primært med emigrantmenigheder. 

Læs mere og bliv inspireret

Jeg har opdaget, at vi i foreningslivet har en masse fælles udfordringer og muligheder for at dele viden om løsninger.

Andreas Mønsted,
AFS Interkultur