• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Kommunikationsnetværk

Mød førende eksperter inden for journalistik og kommunikation og udvid dit professionelle netværk med DUFs Kommunikationsnetværk. 

Kommende netværksdage

Hvilke temaer skal vi sætte fokus på i DUFs Kommunikationsnetværk i 2016?

Har du et emne, som du gerne vil vide mere om, eller kender du en inspirerende kommunikatør eller oplægsholder? Så send en mail til Cecilie Meldgaard Goth på cmg@duf.dk 

Få inspiration i DUFs Kommunikationsnetværk

Formål og målgruppe

Netværkets tilbud er gratis og er for alle relevante personer fra DUFs medlemsorganisationer. Formålet med netværket er at inspirere, koordinere og kvalificere kommunikationsindsatsen både eksternt og internt i DUF og DUFs medlemsorganisationer.

Læs om formål og målgruppe

Vi har fået hjælp til at rydde op i vores kommunikative rod. Netværket gav os de redskaber og ekspertråd, som vi manglede for at nå vores medlemmer på deres banehalvdel. Derudover er det fedt at møde ligesindede med passion for kommunikation.

Natacha Wirenfeldt Petersen, kommunikationsmedarbejder,

IMCC Danmark

Vidste du...

K-netværket har eksisteret siden 2004 og i dag tæller op mod 100 medlemmer fra størstedelen af DUFs medlemsorganisationer.