• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Netværk for udviklingskonsulenter

DUF afholder to gange årligt en netværksarrangementer for udviklingskonsulenter i DUFs medlemsorganisationer. Dagene består af faglige oplæg og faciliteret vidensdeling blandt deltagerne

Netværk for udviklingskonsulenter
Næste møde er d. 20. juni, hvor vi sætter fokus på den særlige rolle, det er at være ansat og skulle uformelt lede frivillige. Der bliver mulighed for sparring, supervision og faglig diskussion af den ansattes rolle.

Mere information følger.

Målgruppe
Udviklingskonsulenter og organisationskonsulenter der er ansat af den nationale organisation.

Pris
Prisen for netværksarrangementet er 300 kr. inklusiv forplejning.

Tid og sted
20. juni 2018 kl. 10-16, Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, 5500 Middelfart.

Tilmelding
kommer...

Har du spørgsmål kan du kontakte organisationskonsulent Frederik Fredslund-Andersen på ffa@duf.dk eller telefon 60201421.