• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Netværk for sekretariatsledere

DUF tilbyder netværksmøder for sekretariatsledere og andre ansatte med ledelsesansvar i DUFs medlemsorganisationer. Formålet med netværkene er at tilbyde erfaringsudveksling, inspiration og relevant fagligt input til deltagerne.

DUF udbyder to ledernetværk, der har base i henholdsvis Aarhus og København. Ansatte ledere i DUFs medlemsorganisationer, der har personale- og/eller budgetansvar er velkomne - der er plads til en leder pr. medlemsorganisation i netværket.  

Netværksmøder i Aarhus, andet halvår 2018

31. januar

21. marts

13. juni

Sted: Aarhus. Nærmere aftales fra gang til gang.

For mere information og tilmelding kontakt Frederik Fredslund-Andersen på mail ffa@duf.dk


Netværksmøde i København, første halvår 2018

Møderne afholdes fra klokken 9-11 med morgenmad fra 8.30. rundt hos de forskellige organisationer. 

10. januar hos SFU

7. marts

13. juni

Ledernetværk Øst er for sekretariatsledere og andre ansatte ledere i DUFs medlemsorganisationer på Sjælland, der har samlet personaleansvar for mindre end 7 årsværk. Formålet med netværket er at tilbyde erfaringsudveksling, inspiration og relevante ledelsesfaglig input.

For mere information og tilmelding, kontakt Frederik Fredslund-Andersen på mail: ffa@duf.dk

Ledelse er en kompliceret størrelse og når man som sekretariatsleder ikke har mange års erfaring, er det guld værd at kunne sparre med andre om udfordringerne i hverdagen. Det har jeg i hvert fald selv nydt rigtig godt af.

Jonas Bakkendrup Larsen,
forbundssekretær, DUI-LEG og VIRKE