• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Uddannelser

DUFs uddannelsestilbud inden for organisationsudvikling  giver foreningslivets ledere kompetencer, der gør en forskel ”hjemme” i egen organisation. Som medlem af DUF kan organisationens frivillige og ansatte deltage i fyraftensmøder, redskabskurser og længere uddannelsesforløb. 

I arrangementsoversigten finder du information om aktuelle og kommende tilbud.

Bestem

Her er lederuddannelsen til dig, der vil styrke dine lederkompetencer og bruge dem til at udvikle hele din organisation.

Læs mere om Bestem

Internationalt ungdomslederprogram

DUFs ungdomslederprogram og ungdomslederkursus er et tilbud for organisationer, der ønsker at tilknytte fuldtidsfrivillige til deres internationale partnerskaber i Mellemøsten, Nordafrika eller udviklingslandene i en periode på tre-tolv måneder.

Læs mere om Ungdomslederprogrammet

Refleks

Refleks er DUFs faglige weekendkursus, hvor der ud over redskaber til at skabe forandring, også er fokus på aktiv networking i mellem deltagerne i pauserne.

Læs mere om Refleks

Kurser og fyraftensmøder

DUF holder løbende kurser og fyraftensmøder i Aarhus og København. Arrangementerne kan handle om viden, værktøjer og inspiration til eksempelvis organisationsudvikling og internationalt projektarbejde.

Se kurserne og fyraftensmøderne i arrangementsoversigten.

Bestem er en unik mulighed for at tilegne sig lederredskaber gennem en god blanding af teori og erfaringsudveksling.

Sanne M. Thysen, IMCC

Links

Netværk
Gennem netværk med andre medlemsorganisationer får du inspiration og hjælp til at løse problemstillinger i din egen organisation.
Hjælp til jeres organisationsudvikling
Som medlemsorganisation har I mulighed for at bruge DUFs mange tilbud inden for organisationsudvikling.
Værktøjer
Her finder du lovgivning, litteratur og andre redskaber til en række centrale emner inden for organisationsudvikling og -ledelse.