• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Refleks 2016

Den 10.-11. september inviterer DUF til uddannelsesweekenden Refleks. Vi tilbyder fire linjer med forskellige vinkler på ledelse af frivillige i en frivillig organisation. Refleks 2016 er for dig, der ønsker at skabe forandring og udvikling i din organisation.

Du kan læse mere om linjerne og praktisk information nedenfor.

Projektledelse

Skab ejerskab for organisationens projekter, få involveret de dygtige frivillige og bliv sikker på alle projektets faser.

Læs mere

Fundraising og partnerskaber

Find nye veje til udvikling og samarbejde. 

Læs mere

Dit personlige lederskab

Sæt fokus på, hvordan du som leder skaber resultater med og gennem andre.

Læs mere

Internationalt udsyn

Internationalt arbejde giver nationalt udbytte i din organisation.

Læs mere

Praktisk information

DATO OG TID

Lørdag den 10. september til søndag den 11. september 2016. 

Uddannelsen starter lørdag kl. 10.00 med tjek ind fra kl. 9.00 og slutter søndag kl 13.30. Det er muligt at ankomme allerede fredag fra kl. 20.00, hvor du fra kl. 21.00 kan deltage i et brætspil om frivillig ledelse eller bare varme op til Refleks i uformelle rammer og hyggeligt selskab.

Programmet for i år kommer ud snarest.

STED
Emmaus Galleri og Kursuscenter, Højskolevej 9, 4690 Haslev (ca. 1 km fra Haslev station)

TILMELDING
Tilmeldingen sker via www.duf.dk/refleks. Sidste frist for tilmelding er mandag den 22. august 2016. Hver uddannelse kan rumme op til 25 deltagere, og som udgangspunkt er der maksimalt plads til tre deltagere per organisation på de enkelte uddannelseslinjer. Skulle der være tilmeldt flere end tre fra samme organisation, forbeholder DUF sig ret til at prioritere efter først-til-mølle-princippet.

DELTAGERBETALING
Pris for deltagelse er 1050 kroner. Da du selv betaler for rejsen, giver DUF rabat til deltagere, der ikke kommer fra Sjælland, så prisen bliver 950 kroner. Prisen inkluderer fuld forplejning og overnatning – dog ikke øl, vand og vin. Tilmeldingen er bindende, og betalingen foregår med dankort/visa ved tilmeldingen. 

OVERNATNING
Der er overnatningsmuligheder for alle deltagere. Oplys venligst ved tilmeldingen, hvilke dage du ønsker overnatning.

KONTAKT
Har du spørgsmål, kan du kontakte DUF på 39 29 88 88 eller refleks@duf.dk.

Refleks 2016

Uddannelsesweekenden Refleks 2016 afholdes i weekenden 10.-11. september 2016 i Haslev.

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er nu overskredet.
Ønsker du at tilmelde dig restpladser, send da en mail til arp@duf.dk eller hbb@duf.dk.

Refleks får plusser hele vejen rundt fra mig. Det har været inspirerende at opleve mangfoldigheden blandt foreningsfolk, der alle har noget på hjerte.

Pia I. Madsen,
KFUM-Spejderne i Danmark

Jeg har fået en del værktøjer, som jeg kan bruge i EEO til at lede vores frivillige. Med meget casearbejde, fik vi også afprøvet alt teorien i praksis, hvilket bare gjorde alt den gode viden bedre. Derudover var det fedt at møde andre aktive fra DUFs medlemsorganisationer. Udover en uddannelse, har jeg også fået et større netværk, som jeg allerede bruger.

Mie Hovmark Christensen, næstformand
Erhvervsskolernes ElevOrganisation