• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og støtte
  Tilskud og støtte
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for 70 ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.
Analyser
Analyser
DUF laver analyser om unge, foreninger og demokrati. Og institutter som Gallup foretager meningsmålinger for DUF. Det giver ny viden og sætter foreningerne på dagsordenen.

Nyheder

DUF lancerer ny international uddannelse 1. juli 2014 - DUF lancerer ny international uddannelse
Vil du være med til at styrke unges indflydelse i Marokko og styrke din egen organisation på vejen? Så læs mere om DUFs nye uddannelse "Explore: Marokko", der afvikles første gang i efteråret 2014.
DUFs Dialogambassadører skaber ringe i vandet 1. juli 2014 - DUFs Dialogambassadører skaber ringe i vandet
Med inspiration fra DUFs Dialogambassadører ønsker Dansk ICYE at styrke dialogen blandt egyptiske unge. To frivillige er netop rejst til Egypten for at planlægge projektet.
Bliv årets forening og vind 10.000 kroner 1. juli 2014 - Bliv årets forening og vind 10.000 kroner
Kapløbet om DUFs Foreningspris er sat i gang. Både DUFs medlemsorganisationer, lokalforeninger, kommuner og enkeltpersoner kan indstille til prisen.
DUF udpeger ny generalsekretær 23. juni 2014 - DUF udpeger ny generalsekretær
Det bliver den nuværende direktør for AIDS-Fondet, Henriette Laursen, der fremover skal stå i spidsen for DUFs sekretariat.
Sms'er fra DUF fik unge i stemmeboksen 16. juni 2014 - Sms'er fra DUF fik unge i stemmeboksen
DUFs sms’er var en effektiv måde at få unge vælgere til stemmeurnerne. Sådan siger valgforskere bag en ny rapport om effekten af indsatserne for at øge valgdeltagelsen ved kommunalvalget i 2013.
Energisk elevformand vinder DM i debat 14. juni 2014 - Energisk elevformand vinder DM i debat
Erhvervsskoleformand svinger den retoriske svensknøgle og vinder skarp duel på ord i DM-finale på Folkemødet.
Minister: Plads til politik på uddannelser 3. juni 2014 - Minister: Plads til politik på uddannelser
Uddannelsesminister Sofie Carsten Nielsen (R) ønsker klare linjer, så politikere bedre kan nå de unge på landets uddannelser. Meldingen kommer efter kritik af, at universiteter afviser kandidater.
Nyt samarbejde i Uganda mellem Ungdomsringen og SUMH 3. juni 2014 - Nyt samarbejde i Uganda mellem Ungdomsringen og SUMH
Over sommeren indleder Sammenslutningen af Unge med Handicap og Ungdomsringen deres nye samarbejde i Uganda. Projektet skal øge inklusionen af unge med handicap.
Udviklingspolitikere dyster i ungdomsløb på Folkemødet 2. juni 2014 - Udviklingspolitikere dyster i ungdomsløb på Folkemødet
DUFs medlemsorganisationer udfordrer udviklingsminister Mogens Jensen (S) og udviklingsordfører Jakob Ellemann-Jensen (V) til politisk udviklingsdyst den 13. juni kl. 10-11 på dette års Folkemøde.
Antal af nydanske frivillige mere end fordoblet 28. maj 2014 - Antal af nydanske frivillige mere end fordoblet
Antallet af frivillige nydanskere er på tre år steget med 108 procent. Socialminister Manu Sareen er begejstret over DUFs resultater med at engagere flere unge nydanskere i foreningslivet.

Genveje

DUFs arbejde
En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
Arrangementer
DUFs arrangementer giver dig viden, værktøjer og inspiration, du kan bruge i dit arbejde i det frivillige foreningsliv.
Medlemstilbud
Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
Tilskud og støtte
DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.

Få DUFs nyhedsbrev

DUFs nyhedsbrev udsendes hver 14. dag.

Nyhedsbrevet indeholder af historier om demokrati, unge og foreninger - relateret til arbejdet i DUF og landets ikke-idrætslige børne- og ungdomsorganisationer. Derudover får du også overblik over job i foreningslivet og DUFs arrangementer.

Tilmeld dig DUFs nyhedsbrev

Få DUFs pressemeddelelser

DUF udsender med jævne mellemrum pressemeddelelser om foreningslivet og vilkårene for børn og unge. DUF tilbyder, at du kan få DUFs pressemeddelelser direkte i indbakken.  

Tilmeld dig DUFs pressemeddelelser