• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og støtte
  Tilskud og støtte
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for 70 ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.
Analyser
Analyser
DUF laver analyser om unge, foreninger og demokrati. Og institutter som Gallup foretager meningsmålinger for DUF. Det giver ny viden og sætter foreningerne på dagsordenen.

Nyheder

Få støtte til projekter for og med unge i Ukraine 14. april 2014 - Få støtte til projekter for og med unge i Ukraine
Europarådet opfordrer europæiske ungdomsorganisationer til at gribe til handling og søge om støtte til projekter, der kan styrke unge i Ukraine.
Individualisering udfordrer folkeoplysningen 7. april 2014 - Individualisering udfordrer folkeoplysningen
Folkeoplysningen er ikke død, men den er udfordret i et samfund, der er blevet mere individualiseret, ulige og nyttebetonet, skriver DUFs tidligere generalsekretær Hans Stavnsager.
40.000 spejdere slår lejr i Sønderborg 7. april 2014 - 40.000 spejdere slår lejr i Sønderborg
40.000 spejdere fra hele verden pakker rygsækken og retter kompasnålen mod Sønderborg, der i sommeren 2017 skal danne rammerne om Danmarks største spejderlejr.
Unge skal anerkendes som forandringsagenter 3. april 2014 - Unge skal anerkendes som forandringsagenter
Unge skal på dagsordenen i dansk udviklingspolitik. Det er budskabet i DUFs høringssvar til Danmarks nye civilsamfundspolitik, som skal danne rammerne for dansk udviklingsarbejde de næste 10 år.
DUF styrker dansk-zimbabwisk ungdomssamarbejde 2. april 2014 - DUF styrker dansk-zimbabwisk ungdomssamarbejde
CISUs bevilling af 1,2 millioner kroner til DUFs partnerskab med YETT, en zimbabwisk paraplyorganisation for ungdomsorganisationer, giver nye samarbejdsmuligheder for unge i Danmark og Zimbabwe.
Indhent børneattest digitalt fra 1. april 2014 24. marts 2014 - Indhent børneattest digitalt fra 1. april 2014
Arbejdet med at indhente børneattester fra ansatte og frivillige i landets børne- og ungdomsforeninger bliver digitalt. Læs her, hvordan din forening håndterer det.
Flere kommuner tager unge med på råd 20. marts 2014 - Flere kommuner tager unge med på råd
Et stigende antal kommuner inddrager unge i politiske processer, og flere unge vil have indflydelse, skriver Jyllands-Posten.
Flere og bedre nyheder til børn og unge 17. marts 2014 - Flere og bedre nyheder til børn og unge
DUFs forslag om at styrke formidlingen af politik og samfund til børn og unge møder politisk opbakning før forårets medieforhandlinger.
Læsekommuner skal give flere unge læseheste 10. marts 2014 - Læsekommuner skal give flere unge læseheste
DUFs formand, Signe Bo, er en del af det dommerpanel, der har udpeget 12 læsekommuner til kampagnen "Danmark Læser". Kampagnen skal styrke danskernes lyst til at læse.
Kom med til DM i debat 2014 7. marts 2014 - Kom med til DM i debat 2014
DUF og Politiken gentager succesen og afholder for fjerde gang DM i debat. I år vil 32 unge deltagere møde hinanden i en skarp retorisk dyst. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Genveje

DUFs arbejde
En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
Arrangementer
DUFs arrangementer giver dig viden, værktøjer og inspiration, du kan bruge i dit arbejde i det frivillige foreningsliv.
Medlemstilbud
Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
Tilskud og støtte
DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.

Få DUFs nyhedsbrev

DUFs nyhedsbrev udsendes hver 14. dag.

Nyhedsbrevet indeholder af historier om demokrati, unge og foreninger - relateret til arbejdet i DUF og landets ikke-idrætslige børne- og ungdomsorganisationer. Derudover får du også overblik over job i foreningslivet og DUFs arrangementer.

Tilmeld dig DUFs nyhedsbrev

Få DUFs pressemeddelelser

DUF udsender med jævne mellemrum pressemeddelelser om foreningslivet og vilkårene for børn og unge. DUF tilbyder, at du kan få DUFs pressemeddelelser direkte i indbakken.  

Tilmeld dig DUFs pressemeddelelser