• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og støtte
  Tilskud og støtte
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for 70 ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.
Analyser
Analyser
DUF laver analyser om unge, foreninger og demokrati. Og institutter som Gallup foretager meningsmålinger for DUF. Det giver ny viden og sætter foreningerne på dagsordenen.

Nyheder

Byg om for 1 million kroner 19. september 2014 - Byg om for 1 million kroner
Er I som forening ved at vokse ud af jeres lokaler og trænger I til at få forbedret jeres fysiske rammer? Så søg om støtte til et byggeprojekt på op til 1 million kroner.
Ny næstformand i DUF 8. september 2014 - Ny næstformand i DUF
Henrik Oversø fra Ungdomsringen og nuværende medlem af DUFs styrelse afløser Alexander Grandt Petersen som DUFs næstformand.
DUF styrker lokale foreningers samarbejde 8. september 2014 - DUF styrker lokale foreningers samarbejde
Rafter, skumfiduser over bål og andre spejderaktiviteter flyttede til Karlemoseparken for en dag, da DUFs Krydsfeltprojekt i Køge blev skudt i gang.
Bor du i Årets Ungdomskommune 2015? 25. august 2014 - Bor du i Årets Ungdomskommune 2015?
Gør din kommune en ekstraordinær indsats for unge? Så indstil den til DUFs Ungdomskommunepris 2015 inden den 13. oktober.
Nye DUF-seminarer styrker internationale projekter 22. august 2014 - Nye DUF-seminarer styrker internationale projekter
Få værktøjer til at arbejde med køn og dialog i dit internationale projekt på DUFs to intensive efterårsseminarer. Tilmeldingen er åben for internationalt engagerede og deres partnerorganisationer.
Ungdomsledere styrker internationalt engagement 21. august 2014 - Ungdomsledere styrker internationalt engagement
Ungdomsledere fra DUFs medlemsorganisationer skaber stærke internationale partnerskaber. Læs, hvorfor Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund i oktober sender nye ungdomsledere til Rwanda og Honduras.
Erasmus+: Få penge til jeres europæiske projekt 19. august 2014 - Erasmus+: Få penge til jeres europæiske projekt
Gennem Erasmus+ kan du og din forening søge støtte til at styrke jeres europæiske samarbejde med andre organisationer og frivillige.
DUF sikrer rettigheder for religiøse foreninger 12. august 2014 - DUF sikrer rettigheder for religiøse foreninger
DUF står bag et juridisk notat om religiøse foreningers rettigheder. Notatet skal sikre, at kommuner ikke afviser foreninger med religiøse formål.
Ministerium står bag tolv møder for kulturaktører 11. august 2014 - Ministerium står bag tolv møder for kulturaktører
Udbyg jeres forenings netværk på tværs af sektorer og kommunegrænser og mød potentielle samarbejdspartnere på tolv gratis kulturnetværksmøder i efteråret.
DUF lancerer ny international uddannelse 1. juli 2014 - DUF lancerer ny international uddannelse
Vil du være med til at styrke unges indflydelse i Marokko og styrke din egen organisation på vejen? Så læs mere om DUFs nye uddannelse "Explore: Marokko", der afvikles første gang i efteråret 2014.

Genveje

DUFs arbejde
En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
Arrangementer
DUFs arrangementer giver dig viden, værktøjer og inspiration, du kan bruge i dit arbejde i det frivillige foreningsliv.
Medlemstilbud
Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
Tilskud og støtte
DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.

Få DUFs nyhedsbrev

DUFs nyhedsbrev udsendes hver 14. dag.

Nyhedsbrevet indeholder af historier om demokrati, unge og foreninger - relateret til arbejdet i DUF og landets ikke-idrætslige børne- og ungdomsorganisationer. Derudover får du også overblik over job i foreningslivet og DUFs arrangementer.

Tilmeld dig DUFs nyhedsbrev

Få DUFs pressemeddelelser

DUF udsender med jævne mellemrum pressemeddelelser om foreningslivet og vilkårene for børn og unge. DUF tilbyder, at du kan få DUFs pressemeddelelser direkte i indbakken.  

Tilmeld dig DUFs pressemeddelelser