• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Fremtid i Forening?

 I 2016 indgik DUF et samarbejde med en række forskere fra Syddansk Universitet og Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet for at få ny viden om unges forhold til fællesskaber og foreningsliv. Projektet hedder "Fremtid i Forening?", og på de følgende sider kan du dykke ned i den nye viden og de mange spændende perspektiv på unges forhold til fællesskab og foreningsliv, som forskerne er kommet frem til. 

Viden: Unges forventninger til og opfattelse af foreninger

Se resultaterne af et befolkningssurvey foretaget af Epinion på vegne af DUF, der sætter ord på, hvad der har betydning for unge i deres valg af fritidsaktiviteter og på deres forhold til de klassiske foreninger.

Bliv klogere på unges forventninger til og opfattelse af foreninger

Fremtid i jeres forening?

Har I lyst til at arbejde videre med emner som unge, motivation, foreningsliv og fællesskab?

DUF tilbyder gratis målrettede workshops til foreningsledere i DUFs medlemsorganisationer, hvor vi omsætter den nye viden fra det samlede forskningsprojekt "Fremtid i Forening?" til praksis. 

Kontakt DUFs konsulent Nanna Kjølholt på e-mail: nk@duf.dk eller tlf.: 60201422 for at høre mere om, hvad DUF kan tilbyde.