• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Sådan kommer tipsmidlerne i spil

DUF uddeler omkring 130 millioner kroner om året til børne- og ungdomsarbejde. Herunder kan du læse, hvordan DUFs medlemsorganisationer skaber deltagelse og samfundsengagement ved at inddrage børn og unge i projekter, der er finansieret gennem DUFs InitiativStøtte. 

Det Turkise Telt

Det Turkise Telt var en sanseoplevelse af dufte, lyde og billeder, og projektet var nomineret til ”Byens Bedste 2010” – bedste initiativ til nye events, butikker og begivenheder i Århus.

Læs om Det Turkise Telt

Talentshow for døve

Et talentshow i stil med X Factor gav 18 døve solister og grupper en stor oplevelse og en unik chance for at optræde foran 400 mennesker.

Læs om talentshowet

Teater om integration

Unge nydanskere og danskere er gået sammen om at skabe en teaterforestilling om integration i Odense.

Læs om teaterforestillingen