• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Unges internationale engagement

DUFs internationale programmer støtter medlemsorganisationerne i deres samarbejde med ungdomsorganisationer i udviklingslandene, Mellemøsten og Nordafrika.

DUFs Dialogambassadører

Dialogambassadørprojektet skaber større forståelse mellem unge i Danmark og Mellemøsten. DUF har uddannet 28 ambassadører, der rejser rundt i begge verdensdele og laver dialogaktiviteter med unge på tværs af landegrænser.

Læs om DUFs Dialogambassadører

Politisk netværk i Danmark og Mellemøsten

DUF støtter netværk mellem politiske ungdomsorganisationer fra Danmark og Libanon. Det skaber et stærkt samarbejde på tværs af kulturer, hvor fokus er unges demokratiske deltagelse og manglende politisk indflydelse. Siden 2007 har danske ungdomspolitikere fra DFU, DSU, KDU (Cura Ungdom), KU, RU, SFU, SUF og VU deltaget i netværket.

Læs mere om det tværpolitiske netværk

Oversigt over de politiske ungdomsorganisationer

Handicappede i Uganda

De to ungdomsledere Thomas Arpe og Maja Boesen Madsen fra Spastikerforeningens Ungdom var i april 2013 i Uganda for at oplyse om cerebral parese og derigennem bekæmpe fordomme og fremme rettigheder blandt ugandiske unge, der er spastisk lammede. Turen var den del af samarbejdet med den ugandiske organisationer CP-Youth.

Læs mere om SPUs projekt