• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Fotoreportager

Her kan du se billeder fra DUFs arrangementer og få indblik i, hvordan det frivillige foreningsliv tager sig ud på billeder. Tag på visuel rundtur i DUFs mange aktiviteter. 

Til DUFs delegeretmøde den 2. december 2017 var 290 unge fra DUFs medlemsorganisationer samlet. Få et indblik i dagens debatter og afstemninger og fornem stemningen med vores billederapportage fra dagen.

Se billeder fra DUFs delegeretmøde 2017

DUFs deltagelse på Folkemødet 2017 bød på masser af solskin, foreningsglade frivillige til gullash, DM i debat, ungdomspartilederrunder og deltagelse i en række debatter. 

Tag med til Bornholm

Til DUFs delegeretmøde den 3. december 2016 var godt 200 unge fra DUFs medlemsorganisationer samlet. Få et indblik i dagens debatter og afstemninger, og fornem stemningen med vores billederapportage fra dagen.

Se billeder fra DUFs delegeretmøde 2016

"Orkerne kommer!" er Rollespilsfabrikkens nye uddannelses- og rekrutteringsprojekt, der skal sikre generationsskifte i rollespilsforeningerne. 

Rollesspilsfabrikken vandt i december 2016 titlen som Årets Ungdomsforening 2016 - blandt andet for deres projekt "Orkerne kommer"

Tag med på besøg i Rollespilsfabrikken

Folkemødet 2016 bød på en række spændende arrangementer. Tag med til DM i debat og Foreningsgullash, når vi tager dig med en tur til Bornholm. 

Se billeder fra Folkemødet 2016

Lørdag den 5. december var mere end 250 unge fra DUFs medlemsorganisationer samlet til DUFs årlige delegeretmøde. På dagsordenen var både formands- og styrelsesvalg, jubilæumskage i anledning af DUFs 75 år i demokratiets tjeneste og uddeling af prisen til Årets Ungdomsforening 2015.

Se billeder fra DUFs delegeretmøde 2015

DUF markerede 24. juni 2015 75 års målrettet arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet ved en jubilæumsreception i Folketinget for DUFs medlemsorganisationer og gode venner og bekendte af foreningslivet.

Se billeder fra DUFs 75-års jubilæumsreception

DUF var på Folkemødet 2015 og havde en række spændende arrangementer. Tag på visuel rundtur i DUFs Foreningsgullasch og finalen i DM i debat.

Se billeder fra Folkemødet 2015