• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Oplev eller genoplev stemningen fra Folkemødet 2016

DUF var igen i år taget til Bornholm for at sætte fokus på unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet på Folkemødet 2016.

Fredag aften i silende regn inviterede DUF til udendørs foreningsgullasch på plænen ved spejderhytten. Aktive unge fra DUFs medlemorganisationen varmede sig på Bornholms lækreste gullasch, og Folketingets formand Pia Kjærsgaard kiggede også forbi med en tale og en skål til foreningslivet. 

Lørdag eftermiddag vendte solen tilbage, og DUF og Politiken kunne for sjette år i træk kåre Danmarks bedste unge debattør til DM i debat 2016. Finalen fandt traditionen tro sted på Gæstgiveren, der som altid var tætpakket med begejstrede publikummer.

Fotos: Martin Thaulow, Good People