• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.
Analyser
Analyser
DUF laver analyser om unge, foreninger og demokrati. Og institutter som Gallup foretager meningsmålinger for DUF. Det giver ny viden og sætter foreningerne på dagsordenen.

Nyheder

DUF søger 4 personer til arbejdsgruppe for fremtidige læringstilbud 17. november 2017 - DUF søger 4 personer til arbejdsgruppe for fremtidige læringstilbud
DUF søger fire personer til arbejdsgruppe for vores fremtidige læringstilbud. Vil du være med, så send os en skriftlig motivation inden 4. december.
22 unge fra Zimbabwe møder det danske foreningsliv 15. november 2017 - 22 unge fra Zimbabwe møder det danske foreningsliv
22 unge foreningsaktive fra Zimbabwe var i starten af november på besøg i Danmark. De kom fra en række forskellige ungdomsforeninger i Zimbabwe, men er alle medlemmer i DUFs partnerorganisation YETT...
DUF søger ungdomsdelegater til FN i 2018 14. november 2017 - DUF søger ungdomsdelegater til FN i 2018
Brænder du for unges engagement i verdens udvikling? Og har du lyst til at repræsentere danske unge i FN? Så er du måske en af DUFs kommende ungdomsdelegater.
DBS og BBU forbedrer livsvilkår for enlige mødre i Rwanda 10. november 2017 - DBS og BBU forbedrer livsvilkår for enlige mødre i Rwanda
Enlige mødre i Rwanda har mærket, hvordan ung-til-ung partnerskabet mellem en dansk organisation og baptistkirken i Rwanda kan rykke ved fordomme og eksklusion i lokalsamfundene.
Ny undersøgelse: Fritidsaktiviteter kan løfte unges livstilfredshed 7. november 2017 - Ny undersøgelse: Fritidsaktiviteter kan løfte unges livstilfredshed
Fritidsaktiviteter kan løfte unges livstilfredshed. Sådan lyder det i dag, tirsdag den 7. november fra Institut for Lykkeforskning. Læs med her og bliv klogere på, hvad det er foreningslivet - her...
Årets Ungdomskommune 2018: Se de nominerede 2. november 2017 - Årets Ungdomskommune 2018: Se de nominerede
Prisen som Årets Ungdomskommune uddeles hvert år til en kommune, der gør en ekstraordinær indsats for unge, og i år er 12 kommuner med i opløbet om titlen som årets bedste kommune for unge 2018.
Deltagerfortælling: Med DUF i Ukraine 24. oktober 2017 - Deltagerfortælling: Med DUF i Ukraine
Peter Alkjærsig har netop været med DUF i Ukraine. Han er deltager på DUFs exploreforløb og fortæller her om sit møde med Ukraine og ukrainske unge frivillige.
Hold valgmøde i foreningen 24. oktober 2017 - Hold valgmøde i foreningen
Kommunalvalget er lige om hjørnet, men det er ikke for sent for at engagere sig i det. Hold et valgmøde i foreningen og få svar på, hvad politikerne i jeres kommune vil gøre for foreningslivet.
Camping og kommuneudveksling skal hæve valgdeltagelsen blandt unge 19. oktober 2017 - Camping og kommuneudveksling skal hæve valgdeltagelsen blandt unge
Kommunal- og regionsrådsvalget 2017 er lige om hjørnet. Tre foreninger har med hjælp fra DUFs InitiativStøtte sat sig for at hæve unges valgdeltagelse den 21. november.
DUFs modtager inputs fra medlemsorganisationer 10. oktober 2017 - DUFs modtager inputs fra medlemsorganisationer
I slutningen af september måned har DUF afholdt fire dialogmøder med en række medlemsorganisationer. Formålet med møderne var at bidrage til viden og ejerskab om DUFs aktiviteter og serviceydelser og...
Víser 11 til 20 af 321

Genveje

DUFs arbejde
En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
Arrangementer
DUFs arrangementer giver dig viden, værktøjer og inspiration, du kan bruge i dit arbejde i det frivillige foreningsliv.
Medlemstilbud
Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
Tilskud og puljer
DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.

Få DUFs nyhedsbrev

DUFs nyhedsbrev udsendes første tirsdag i hver måned. 

Nyhedsbrevet indeholder af historier om demokrati, unge og foreninger - relateret til arbejdet i DUF og landets ikke-idrætslige børne- og ungdomsorganisationer. Derudover får du også overblik over job i foreningslivet og DUFs arrangementer.

Tilmeld dig DUFs nyhedsbrev

Få DUFs pressemeddelelser

DUF udsender med jævne mellemrum pressemeddelelser om foreningslivet og vilkårene for børn og unge. DUF tilbyder, at du kan få DUFs pressemeddelelser direkte i indbakken.  

Tilmeld dig DUFs pressemeddelelser