• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.
Analyser
Analyser
DUF laver analyser om unge, foreninger og demokrati. Og institutter som Gallup foretager meningsmålinger for DUF. Det giver ny viden og sætter foreningerne på dagsordenen.

Nyheder

Den Strukturerede Dialog: Vi søger 1-2 ungdomsdelegater! 29. august 2017 - Den Strukturerede Dialog: Vi søger 1-2 ungdomsdelegater!
Brænder to for europæisk ungdomspolitik, har du mod på at være ungdommens stemme og har du baggrund i en af DUFs medlemsorganisationer? Så er du måske DUFs nye ungdomsdelegat.
Spar 95 procent på foreningens IT 28. august 2017 - Spar 95 procent på foreningens IT
Det lyder næsten for godt til at være sandt, men organisationen Techsoup Danmark giver store rabatter på it og gratis software til velgørende foreninger.
Foreningslivet tænder en ild i de frivillige 23. august 2017 - Foreningslivet tænder en ild i de frivillige
De unge frivilliges motivation og store engagement var noget af det, som Jacob Mark (SF) særligt bemærkede, da han den 22. august var med DUF på studietur i Lejre Kommune.
Ungdomsdelegat til FN: Unge er nøgleaktør, hvis verdensmålene skal nås 15. august 2017 - Ungdomsdelegat til FN: Unge er nøgleaktør, hvis verdensmålene skal nås
Den danske ungdomsdelegat, Clara Halvorsen, er vendt hjem fra sit første møde i FN, hvor hun sammen med finansminister Kristian Jensen satte fokus på unges særlige rolle i FN’s 17 verdensmål.
Regeringen værner om religiøse fællesskaber og trosfrihed 31. juli 2017 - Regeringen værner om religiøse fællesskaber og trosfrihed
Regeringen afviser at forbyde rum til religiøse aktiviteter på landets uddannelsesinstitutioner og værner således om unges ret til at tænke og tro, som de vil.
Danmarks stærkeste fællesskab findes i Sønderborg 26. juli 2017 - Danmarks stærkeste fællesskab findes i Sønderborg
Tusindvis af spejdere fra hele verden er samlet i Sønderborg til Danmarkshistoriens største spejderlejr.
DUF og idrætten sætter fokus på det frivillige foreningsliv ved kommunalvalget 25. juli 2017 - DUF og idrætten sætter fokus på det frivillige foreningsliv ved kommunalvalget
DUF og idrættens organisationer giver dit kommende byråd ideer til, hvordan det lokale foreningsliv kan styrkes, med en række stormøder om frivillighed og foreningsliv op til kommunalvalget.
Fortjener din kommune at blive Årets Ungdomskommune? 20. juli 2017 - Fortjener din kommune at blive Årets Ungdomskommune?
Formår din kommune at engagere unge? Eller har du haft en idé til et projekt, som det lykkedes dig at få igennem hos kommunen? Så fortjener din kommune måske prisen som Årets Ungdomskommune 2018.
Hvordan ser fremtiden ud i din forening? 4. juli 2017 - Hvordan ser fremtiden ud i din forening?
Vil du gerne vide mere om, hvad der er vigtigt for unge, når de vælger og fravælger foreningsliv og fællesskaber? Så tag til fyraftensmøde eller book et oplæg med temaet ”Fremtid i Forening?”.
Danmarks nye ungdomsdelegat til FN er fundet 27. juni 2017 - Danmarks nye ungdomsdelegat til FN er fundet
25-årige Clara Halvorsen skal repræsentere Danmarks unge i FN. "Jeg vil gerne være med til at give stemme til unge og sikre, at den største generation af unge nogensinde bliver hørt," lyder det fra...
Víser 11 til 20 af 303

Genveje

DUFs arbejde
En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
Arrangementer
DUFs arrangementer giver dig viden, værktøjer og inspiration, du kan bruge i dit arbejde i det frivillige foreningsliv.
Medlemstilbud
Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
Tilskud og puljer
DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.

Få DUFs nyhedsbrev

DUFs nyhedsbrev udsendes første tirsdag i hver måned. 

Nyhedsbrevet indeholder af historier om demokrati, unge og foreninger - relateret til arbejdet i DUF og landets ikke-idrætslige børne- og ungdomsorganisationer. Derudover får du også overblik over job i foreningslivet og DUFs arrangementer.

Tilmeld dig DUFs nyhedsbrev

Få DUFs pressemeddelelser

DUF udsender med jævne mellemrum pressemeddelelser om foreningslivet og vilkårene for børn og unge. DUF tilbyder, at du kan få DUFs pressemeddelelser direkte i indbakken.  

Tilmeld dig DUFs pressemeddelelser 

Scherfigsvej 5  |  2100 København Ø  |  Tlf. 39 29 88 88  |  CVR. 13078513