• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.
Analyser
Analyser
DUF laver analyser om unge, foreninger og demokrati. Og institutter som Gallup foretager meningsmålinger for DUF. Det giver ny viden og sætter foreningerne på dagsordenen.

Nyheder

DUF om civilsamfundsstrategi: Uambitiøst 10. oktober 2017 - DUF om civilsamfundsstrategi: Uambitiøst
DUFs formand savner en større og bredere satsning på det frivillige Danmark i regeringens nye civilsamfundsstrategi.
Regeringen dropper at fjerne foreningers momsrefusion 6. oktober 2017 - Regeringen dropper at fjerne foreningers momsrefusion
Regeringen dropper planen om at spare millioner af kroner på foreningers momsrefusioner efter massiv kritik.
Bliv klar til KV17 med DUFs inspirationskatalog 3. oktober 2017 - Bliv klar til KV17 med DUFs inspirationskatalog
Vær med til at sikre en høj valgdeltagelse blandt unge ved efterårets kommunal- og regionsrådsvalg med ideer fra DUFs inspirationskatalog.
Årets Ungdomsforening 2017 22. september 2017 - Årets Ungdomsforening 2017
Årets Ungdomsforening belønner foreninger, grupper eller projekter, der styrker foreningslivet i DUFs medlemsorganisationer. Kender du nogen, der fortjener prisen?
Ny analyse: Kommuner nedprioriterer folkeoplysningen 18. september 2017 - Ny analyse: Kommuner nedprioriterer folkeoplysningen
Kommunerne bruger færre og færre midler på folkeoplysende aktiviteter, viser ny analyse fra DUF af økonomien på folkeoplysningsområdet de sidste 10 år.
Fem anbefalinger til at styrke det frivillige, sociale arbejde i Danmark 14. september 2017 - Fem anbefalinger til at styrke det frivillige, sociale arbejde i Danmark
Task force nedsat af børne- og socialminister Mai Mercado (K) og innovationsminister Sophie Løhde (V) er nu klar med en række anbefalinger, der skal styrke det frivillige, sociale arbejde i Danmark.
17 millioner til DUFs internationale arbejde 1. september 2017 - 17 millioner til DUFs internationale arbejde
Torsdag fremlagde regeringen sit udspil til en ny finanslov, og for DUF betyder det en stigning fra 12. mio. til 17. mio. på det internationale område.
Peter Kofoed (DF): Foreningslivet er en af vores søjler i samfundet 31. august 2017 - Peter Kofoed (DF): Foreningslivet er en af vores søjler i samfundet
”Foreningslivet er en af vores søjler i samfundet," lød det fra folketingsmedlem Peter Kofoed Poulsen (DF), da han mandag den 28. august var med DUF på studietur i Aabenraa.
Den Strukturerede Dialog: Vi søger 1-2 ungdomsdelegater! 29. august 2017 - Den Strukturerede Dialog: Vi søger 1-2 ungdomsdelegater!
Brænder to for europæisk ungdomspolitik, har du mod på at være ungdommens stemme og har du baggrund i en af DUFs medlemsorganisationer? Så er du måske DUFs nye ungdomsdelegat.
Spar 95 procent på foreningens IT 28. august 2017 - Spar 95 procent på foreningens IT
Det lyder næsten for godt til at være sandt, men organisationen Techsoup Danmark giver store rabatter på it og gratis software til velgørende foreninger.
Víser 21 til 30 af 321

Genveje

DUFs arbejde
En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
Arrangementer
DUFs arrangementer giver dig viden, værktøjer og inspiration, du kan bruge i dit arbejde i det frivillige foreningsliv.
Medlemstilbud
Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
Tilskud og puljer
DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.

Få DUFs nyhedsbrev

DUFs nyhedsbrev udsendes første tirsdag i hver måned. 

Nyhedsbrevet indeholder af historier om demokrati, unge og foreninger - relateret til arbejdet i DUF og landets ikke-idrætslige børne- og ungdomsorganisationer. Derudover får du også overblik over job i foreningslivet og DUFs arrangementer.

Tilmeld dig DUFs nyhedsbrev

Få DUFs pressemeddelelser

DUF udsender med jævne mellemrum pressemeddelelser om foreningslivet og vilkårene for børn og unge. DUF tilbyder, at du kan få DUFs pressemeddelelser direkte i indbakken.  

Tilmeld dig DUFs pressemeddelelser