• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.
Analyser
Analyser
DUF laver analyser om unge, foreninger og demokrati. Og institutter som Gallup foretager meningsmålinger for DUF. Det giver ny viden og sætter foreningerne på dagsordenen.

Nyheder

Nyt DUF Fokus stiller skarpt på foreningslivets fremtid 3. december 2016 - Nyt DUF Fokus stiller skarpt på foreningslivets fremtid
Spekulerer du også på, hvordan fremtiden mon ser ud for foreningsdanmark? Find svaret i det nyeste nummer af DUF Fokus, som blev lanceret på DUFs delegeretmøde lørdag den 3. december.
Ambitiøse rollespillere løber med prisen ”Årets Ungdomsforening” 3. december 2016 - Ambitiøse rollespillere løber med prisen ”Årets Ungdomsforening”
Syv foreninger var med i opløbet om at blive Årets Ungdomsforening 2016. Men det var Rollespilsfabrikken, der med deres ambitiøse rekrutterings- og uddannelsesprojekt ”Orkerne kommer!” løb med sejren.
Årets Ungdomsforening: DSU København får andenplads 3. december 2016 - Årets Ungdomsforening: DSU København får andenplads
Blandt ni nominerede foreninger i alt, var DSU København med i opløbet, da foreningen den 3. december løb med andenpladsen som Årets Ungdomsforening.
Årets Ungdomsforening: Operation Dagsværk løber med tredjepladsen 3. december 2016 - Årets Ungdomsforening: Operation Dagsværk løber med tredjepladsen
Blandt ni nominerede foreninger var Operation Dagsværk på Esbjerg Gymnasium med i opløbet til prisen som Årets Ungdomsforening, da foreningen indtog tredjepladsen.
DUFs generalsekretær stopper 28. november 2016 - DUFs generalsekretær stopper
DUFs generalsekretær, Henriette Laursen, har valgt at søge nye udfordringer og fratræder derfor sin stilling.
Norddjurs Kommune er den næstbedste kommune for unge 24. november 2016 - Norddjurs Kommune er den næstbedste kommune for unge
Top tre til ”Årets Ungdomskommune 2017” afslører, at Norddjurs Kommune i dag er den anden bedste kommune for unge i Danmark.
Årets Ungdomskommune 2017: Sønderborg 23. november 2016 - Årets Ungdomskommune 2017: Sønderborg
Prisen som Årets Ungdomskommune går til Sønderborg Kommune. En kommune som i allerhøjeste grad har fokus rettet mod de unge, og som med en alsidig ungdomspolitik formår at skabe et solidt grundlag...
Alle har ret til at gå til spejder eller fodbold! 15. november 2016 - Alle har ret til at gå til spejder eller fodbold!
Børn i Danmark skal ikke være afskåret fra at deltage i fritidsaktiviteter som for eksempel fodbold eller spejder!
Årets Ungdomsforening 2016: Se de nominerede 15. november 2016 - Årets Ungdomsforening 2016: Se de nominerede
Hvert år kårer DUF Årets Ungdomsforening. I år er syv foreninger med i kapløbet om at blive Årets Ungdomsforening. Blandt de nominerede er der både rollespillere, spejdere, ungdomspolitikere og...
”Jeg tror på, at min stemme gør en forskel” 10. november 2016 - ”Jeg tror på, at min stemme gør en forskel”
Sådan lyder det fra Thordis på 16 år efter en eftermiddag på Det Åbne Gymnasium med fokus på demokrati og valgdeltagelse. En dag fyldt med fordomme, debat og følelser!
Víser 21 til 30 af 805

Genveje

DUFs arbejde
En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
Arrangementer
DUFs arrangementer giver dig viden, værktøjer og inspiration, du kan bruge i dit arbejde i det frivillige foreningsliv.
Medlemstilbud
Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
Tilskud og puljer
DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.

Få DUFs nyhedsbrev

DUFs nyhedsbrev udsendes første tirsdag i hver måned. 

Nyhedsbrevet indeholder af historier om demokrati, unge og foreninger - relateret til arbejdet i DUF og landets ikke-idrætslige børne- og ungdomsorganisationer. Derudover får du også overblik over job i foreningslivet og DUFs arrangementer.

Tilmeld dig DUFs nyhedsbrev

Få DUFs pressemeddelelser

DUF udsender med jævne mellemrum pressemeddelelser om foreningslivet og vilkårene for børn og unge. DUF tilbyder, at du kan få DUFs pressemeddelelser direkte i indbakken.  

Tilmeld dig DUFs pressemeddelelser