• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

17 millioner til DUFs internationale arbejde

Torsdag fremlagde regeringen sit udspil til en ny finanslov, og for DUF betyder det en stigning fra 12. mio. til 17. mio. på det internationale område.
1. september 2017|RSS|Sidsel Stybe Vestergaard

Torsdag fremlagde regeringen sit udspil til en ny finanslov, og for DUF betyder det en stigning fra 12. mio. til 17. mio. på det internationale område.

”Vi er rigtig glade for, at regeringen vil bakke op om det store arbejde, som de frivillige i DUFs medlemsorganisationer laver. Det større tilsagn giver vores medlemsorganisationer mulighed for at udvikle og gennemføre flere og nye internationale projekter. Det er vi naturligvis glade for, fordi vi kan se den store udvikling og opblomstring, der sker med både de danske og udenlandske organisationer, når de engagerer sig i fælles projekter,” lyder det fra Kasper Sand Kjær, formand i DUF.

Medlemsorganisationernes projekter har fokus på at styrke unges organisering og deres muligheder for at øve indflydelse på de samfund, de indgår i. Og de internationale projekter udvikler ikke kun organisationerne, men udvikler og danner også de unge engagerede og gør dem til fremtidens forandringsagenter.

Ud over en øget støtte til projekterne mellem DUFs medlemsorganisationer og deres partner organisationer skal det øgede tilsagn benyttes af DUF til at administrere et udvidet ungdomsdelegatprogram som led i udmøntningen af anbefalingerne fra Udenrigsministeriets ungereview fra 2017.

Du kan møde DUFs nuværende ungdomsdelegat Clara Halvorsen til fyraftensmøder om verdensmålene i både Aarhus og København. 

Tilbage til nyhedsoversigten

Seneste nyheder

Ny analyse: Kommuner nedprioriterer folkeoplysningen
Kommunerne bruger færre og færre midler på folkeoplysende aktiviteter, viser ny analyse fra DUF af økonomien på folkeoplysningsområdet de sidste 10 år.
Fem anbefalinger til at styrke det frivillige, sociale arbejde i Danmark
Task force nedsat af børne- og socialminister Mai Mercado (K) og innovationsminister Sophie Løhde (V) er nu klar med en række anbefalinger, der skal styrke det frivillige, sociale arbejde i Danmark.
Peter Kofoed (DF): Foreningslivet er en af vores søjler i samfundet
”Foreningslivet er en af vores søjler i samfundet," lød det fra folketingsmedlem Peter Kofoed Poulsen (DF), da han mandag den 28. august var med DUF på studietur i Aabenraa.

Relaterede sider

Relaterede nyheder

Relaterede filer

Scherfigsvej 5  |  2100 København Ø  |  Tlf. 39 29 88 88  |  CVR. 13078513