• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

17 millioner til DUFs internationale arbejde

Torsdag fremlagde regeringen sit udspil til en ny finanslov, og for DUF betyder det en stigning fra 12. mio. til 17. mio. på det internationale område.
1. september 2017|RSS|Sidsel Stybe Vestergaard

Torsdag fremlagde regeringen sit udspil til en ny finanslov, og for DUF betyder det en stigning fra 12. mio. til 17. mio. på det internationale område.

”Vi er rigtig glade for, at regeringen vil bakke op om det store arbejde, som de frivillige i DUFs medlemsorganisationer laver. Det større tilsagn giver vores medlemsorganisationer mulighed for at udvikle og gennemføre flere og nye internationale projekter. Det er vi naturligvis glade for, fordi vi kan se den store udvikling og opblomstring, der sker med både de danske og udenlandske organisationer, når de engagerer sig i fælles projekter,” lyder det fra Kasper Sand Kjær, formand i DUF.

Medlemsorganisationernes projekter har fokus på at styrke unges organisering og deres muligheder for at øve indflydelse på de samfund, de indgår i. Og de internationale projekter udvikler ikke kun organisationerne, men udvikler og danner også de unge engagerede og gør dem til fremtidens forandringsagenter.

Ud over en øget støtte til projekterne mellem DUFs medlemsorganisationer og deres partner organisationer skal det øgede tilsagn benyttes af DUF til at administrere et udvidet ungdomsdelegatprogram som led i udmøntningen af anbefalingerne fra Udenrigsministeriets ungereview fra 2017.

Du kan møde DUFs nuværende ungdomsdelegat Clara Halvorsen til fyraftensmøder om verdensmålene i både Aarhus og København. 

Tilbage til nyhedsoversigten

Seneste nyheder

Ekstremt demokratisk
I samarbejde med teatergruppen C:NTACT har DUF udviklet forestillingen "Ekstremt demokratisk". En forestilling, der har premiere i denne uge, og som du kan komme med til GRATIS den 8. december 2017.
Beskæftigelsesministeren besøgte Demokratiets Dag
Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen og en række medlemmer af regeringens Disruptionråd oplevede Demokratiets Dag på en erhvervsskole i Hjørring.
DFUNK Østjylland får en tredjeplads i kampen om prisen Årets Ungdomsforening 2017
DFUNK Østjyllands arbejde med at inddrage unge med flygtningebaggrund i organisationens aktiviteter er beundringsværdigt og vidner om en forening, der tager stort samfundsansvar.

Relaterede sider

Relaterede nyheder

Relaterede filer

Scherfigsvej 5  |  2100 København Ø  |  Tlf. 39 29 88 88  |  CVR. 13078513