• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

DUF får central rolle i regeringens Disruptionråd

DUFs formand Kasper Sand Kjær er blevet udpeget til at sidde i det 32 personer store Disruptionråd – Partnerskab for Danmarks fremtid nedsat af Regeringen med statsminister Lars Løkke Rasmussen i spidsen. Rådet skal forsøge at finde svar på nogle af tidens udfordringer på alt fra bæredygtighed til teknologisk udvikling.
1. maj 2017|RSS|Søren Gisselman

”Jeg er selvfølgelig utrolig glad for og stolt over, at statsministeren har inviteret DUF med til bordet til denne meget vigtige debat. Som i så mange andre diskussioner om fremtidens danske samfund er det vigtigt, at unge bliver inddraget og lyttet til,” udtaler Kasper Sand Kjær.

Blandt medlemmerne af Disruptionrådet er der 8 ministre, toneangivende formænd og direktører fra arbejdsmarkedets parter og eksperter i globalisering og samfund. De skal i fællesskab diskutere emner som globalisering, uddannelse, teknologi, vækst og beskæftigelse. Og DUF-formanden er sikker på, at der vil blive lyttet til de unges stemme omkring bordet.

”Jeg ser frem til at tage hul på nogle af de vigtigste diskussioner for vores generations fremtid sammen med resten af rådet. I DUF har vi en masse viden om unge, som jeg vil tage med ind i diskussionerne, men forhåbentlig vil rigtig mange unge i øvrigt blande sig i debatten og komme med gode indspark. Jeg ser især frem til diskussionerne om hvordan vi får alle unge med i uddannelsessystemet og skaber en fremtid, hvor der er plads og muligheder for alle unge i Danmark,” afslutter Kasper Sand Kjær.

Disruptionrådet afholder sit første møde den 15.-16. Maj.

Læs mere om Disruptionrådet

Tilbage til nyhedsoversigten

Seneste nyheder

Nye persondataregler – til dig og din forening
Formentlig har du allerede hørt, at EU for knap to år siden vedtog en persondataforordning. Denne forordning træder i kraft den 25. maj i år, og de nye persondataregler gælder for alle foreninger.
Furesø Kommune modtager prisen som Årets Ungdomskommune 2018
Onsdag den 31. januar overrakte DUF prisen som Årets Ungdomskommune 2018 til Furesø Kommune. Det skete på kommunes rådhus sammen med byens borgmester, byrådsmedlemmer og en række unge fra kommunen.
Med DUFs generalsekretær i Nepal
Tag med DUFs generalsekretær på hans første monitoreringsrejse til Nepal.

Relaterede sider

Relaterede nyheder

Relaterede filer