• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

DUFs modtager inputs fra medlemsorganisationer

I slutningen af september måned har DUF afholdt fire dialogmøder med en række medlemsorganisationer. Formålet med møderne var at bidrage til viden og ejerskab om DUFs aktiviteter og serviceydelser og at give medlemsorganisationerne mulighed for at give input og kommentarer til DUFs arbejde.
10. oktober 2017|RSS|Sidsel Stybe Vestergaard

I løbet af august måned modtog alle DUFs medlemsorganisationer en invitation til et dialogmøde. I alt har 31 organisationer fordelt på fire forskellige møder deltaget og på den måde haft muligheden for at komme med inputs til DUFs arbejde.

På møderne blev de 31 medlemsorganisationer præsenteret for DUFs nye strategiske overvejelser og fik en politisk orientering fra DUFs formand om unge, demokrati og foreninger. Derudover var der afsat god tid til, at medlemsorganisationerne kunne præsentere de udfordringer, de står med over for DUF og ikke mindst komme med ønsker til DUFs fremtidige arbejde.

Forhåbningen med de fire møder var, at skabe større dialog mellem DUFs politiske styrelse og sekretariat på den ene side og medlemsorganisationerne på den anden.

Jeg synes, at vi har fået rigtig meget ud af de fire møder. Deltagerne var gode til at bringe deres erfaringer og behov i spil på tværs af organisationer. Styrelsen har fået mange gode input med, som vi vil bruge aktivt, når vi den kommende periode sætter særligt fokus på udvikling af DUFs uddannelses- og netværkstilbud,” lyder det fra Kasper Sand Kjær, formand i DUF.

Også i det daglige arbejde på DUFs sekretariat har dialogmøderne givet stof til eftertanke:

DUF er løbende i dialog med vores medlemsorganisationer på mange forskellige måder, men det var fantastisk at have tid til at komme et spadestik dybere. Det gav mig et bedre indblik i de konkrete udfordringer for vores 72 medlemsorganisationer og bekræftede mig i, at der er en masse fællesnævnere, hvor DUF kan spille en aktiv rolle til gavn for vores medlemsorganisationer. Det vil jeg tage med videre i vores daglige arbejde på sekretariatet,” konkluderer Morten E. G. Jørgensen, generalsekretær i DUF.

Det overvejes lige nu, hvordan konceptet om dialogmøder kan videreføres på den bedst mulige måde fremadrettet til gavn for DUFs 72 medlemsorganisationer og arbejdet i DUF.  

Tilbage til nyhedsoversigten

Seneste nyheder

Her er DUFs seks nye ungdomsdelegater til FN
Alle seks ungdomsdelegater til FN er nu valgt. Ungdomsdelegaterne skal i 2018 repræsentere danske unge til topmøder i FN.
Ekstremt demokratisk
I samarbejde med teatergruppen C:NTACT har DUF udviklet forestillingen "Ekstremt demokratisk". En forestilling, der har premiere i denne uge, og som du kan komme med til GRATIS den 8. december 2017.
Beskæftigelsesministeren besøgte Demokratiets Dag
Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen og en række medlemmer af regeringens Disruptionråd oplevede Demokratiets Dag på en erhvervsskole i Hjørring.

Relaterede sider

Relaterede nyheder

Relaterede filer