• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Kristeligt Forbund for Studerende nyt medlem i DUF

DUF kunne ved dette års delegeretmøde byde velkommen til Kristeligt Forbund for Studerende som nyt medlem af DUF-familien.

Kristeligt Forbund for Studerende blev budt velkommen under DUF-paraplyen ved DUFs årlige delegeretmøde den 5. december. De er nu nummer 72 på listen over DUFs idébestemte og samfundsengagerende børne- og ungdomsorganisationer.

Medlemsskabet af DUF giver ’plads til mening’
"Vi har et mål om at skabe plads til meningsfulde drøftelser om Gud, tro og eksistens på landets studiesteder. Tro bør ikke kun være en privat sag, men er også et offentligt anliggende. DUF varetager ungdomsorganisationernes interesser i forhold til offentligheden på en rigtig god måde. Derfor er medlemskab af DUF en naturlig del af vores bestræbelser på at skabe 'plads til mening'," siger sekretariatsleder Lars Bjerregaard Pedersen fra Kristeligt Forbund for Studerende om optagelsen i DUF.

Organisationen er en kristelig studenterorganisation, som arbejder for at fortælle evangeliet til studerende og hjælpe de kristne på studiestederne. Deres medlemmer er ganske almindelige studerende, der midt mellem lektier, madpakker, eksamener og sms'er ønsker at tale om og være sammen om kristendommen.

KFS passer godt ind
Kristeligt Forbund for Studerende passer godt ind under DUFs mangfoldige paraply, da organisationen, udover at bygge sit arbejde på unges tilhørsforhold til kristendommen, også går ind for unges deltagelse i demokratiet og unges trosfrihed.

Det samlede antal medlemmer af organisationen udgør 1200 studerende fordelt på gymnasiale og videregående uddannelser. På studiestederne mødes de unge medlemmer jævnligt i grupper for at snakke om Gud, læse i Bibelen, bede sammen og fortælle deres studiekammerater om, hvad de tror på.

Tilbage til nyhedsoversigten

Seneste nyheder

Nye persondataregler – til dig og din forening
Formentlig har du allerede hørt, at EU for knap to år siden vedtog en persondataforordning. Denne forordning træder i kraft den 25. maj i år, og de nye persondataregler gælder for alle foreninger.
Furesø Kommune modtager prisen som Årets Ungdomskommune 2018
Onsdag den 31. januar overrakte DUF prisen som Årets Ungdomskommune 2018 til Furesø Kommune. Det skete på kommunes rådhus sammen med byens borgmester, byrådsmedlemmer og en række unge fra kommunen.
Med DUFs generalsekretær i Nepal
Tag med DUFs generalsekretær på hans første monitoreringsrejse til Nepal.

Relaterede nyheder

Relaterede filer