• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Nyheden er ikke længere tilgængelig...

Seneste nyheder

Indstilling til ”Årets Ungdomskommune” åbner 15. september
Formår din kommune at engagere unge – i både politik og aktiviteter? Gør de det på en måde, som de unge synes er sjov, inspirerende og/eller lærerig? Eller har du selv haft en idé til et projekt, som...
Ved du, hvordan fremtiden ser ud i din forening?
Vil du gerne vide mere om, hvad der fylder i unges liv? Og ved du, hvad der er vigtigt for unge, når de vælger og fravælger foreningsliv og fællesskaber? Dét og meget mere tager DUF op på...
Danmarks nye ungdomsdelegat til FN er fundet
25-årige Clara Halvorsen skal repræsentere Danmarks unge i FN. "Jeg vil gerne være med til at give stemme til unge og sikre, at den største generation af unge nogensinde bliver hørt," lyder det fra...

Relaterede sider

Relaterede nyheder

Relaterede filer