• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Nyhedsoversigt

DUF søger ungdomsdelegater til FN i 2018 14. november 2017 - DUF søger ungdomsdelegater til FN i 2018
Brænder du for unges engagement i verdens udvikling? Og har du lyst til at repræsentere danske unge i FN? Så er du måske en af DUFs kommende ungdomsdelegater.
DBS og BBU forbedrer livsvilkår for enlige mødre i Rwanda 10. november 2017 - DBS og BBU forbedrer livsvilkår for enlige mødre i Rwanda
Enlige mødre i Rwanda har mærket, hvordan ung-til-ung partnerskabet mellem en dansk organisation og baptistkirken i Rwanda kan rykke ved fordomme og eksklusion i lokalsamfundene.
Ny undersøgelse: Fritidsaktiviteter kan løfte unges livstilfredshed 7. november 2017 - Ny undersøgelse: Fritidsaktiviteter kan løfte unges livstilfredshed
Fritidsaktiviteter kan løfte unges livstilfredshed. Sådan lyder det i dag, tirsdag den 7. november fra Institut for Lykkeforskning. Læs med her og bliv klogere på, hvad det er foreningslivet - her...
Årets Ungdomskommune 2018: Se de nominerede 2. november 2017 - Årets Ungdomskommune 2018: Se de nominerede
Prisen som Årets Ungdomskommune uddeles hvert år til en kommune, der gør en ekstraordinær indsats for unge, og i år er 12 kommuner med i opløbet om titlen som årets bedste kommune for unge 2018.
Deltagerfortælling: Med DUF i Ukraine 24. oktober 2017 - Deltagerfortælling: Med DUF i Ukraine
Peter Alkjærsig har netop været med DUF i Ukraine. Han er deltager på DUFs exploreforløb og fortæller her om sit møde med Ukraine og ukrainske unge frivillige.
Hold valgmøde i foreningen 24. oktober 2017 - Hold valgmøde i foreningen
Kommunalvalget er lige om hjørnet, men det er ikke for sent for at engagere sig i det. Hold et valgmøde i foreningen og få svar på, hvad politikerne i jeres kommune vil gøre for foreningslivet.
Camping og kommuneudveksling skal hæve valgdeltagelsen blandt unge 19. oktober 2017 - Camping og kommuneudveksling skal hæve valgdeltagelsen blandt unge
Kommunal- og regionsrådsvalget 2017 er lige om hjørnet. Tre foreninger har med hjælp fra DUFs InitiativStøtte sat sig for at hæve unges valgdeltagelse den 21. november.
DUFs modtager inputs fra medlemsorganisationer 10. oktober 2017 - DUFs modtager inputs fra medlemsorganisationer
I slutningen af september måned har DUF afholdt fire dialogmøder med en række medlemsorganisationer. Formålet med møderne var at bidrage til viden og ejerskab om DUFs aktiviteter og serviceydelser og...
DUF om civilsamfundsstrategi: Uambitiøst 10. oktober 2017 - DUF om civilsamfundsstrategi: Uambitiøst
DUFs formand savner en større og bredere satsning på det frivillige Danmark i regeringens nye civilsamfundsstrategi.
Regeringen dropper at fjerne foreningers momsrefusion 6. oktober 2017 - Regeringen dropper at fjerne foreningers momsrefusion
Regeringen dropper planen om at spare millioner af kroner på foreningers momsrefusioner efter massiv kritik.
Bliv klar til KV17 med DUFs inspirationskatalog 3. oktober 2017 - Bliv klar til KV17 med DUFs inspirationskatalog
Vær med til at sikre en høj valgdeltagelse blandt unge ved efterårets kommunal- og regionsrådsvalg med ideer fra DUFs inspirationskatalog.
Årets Ungdomsforening 2017 22. september 2017 - Årets Ungdomsforening 2017
Årets Ungdomsforening belønner foreninger, grupper eller projekter, der styrker foreningslivet i DUFs medlemsorganisationer. Kender du nogen, der fortjener prisen?
Ny analyse: Kommuner nedprioriterer folkeoplysningen 18. september 2017 - Ny analyse: Kommuner nedprioriterer folkeoplysningen
Kommunerne bruger færre og færre midler på folkeoplysende aktiviteter, viser ny analyse fra DUF af økonomien på folkeoplysningsområdet de sidste 10 år.
Fem anbefalinger til at styrke det frivillige, sociale arbejde i Danmark 14. september 2017 - Fem anbefalinger til at styrke det frivillige, sociale arbejde i Danmark
Task force nedsat af børne- og socialminister Mai Mercado (K) og innovationsminister Sophie Løhde (V) er nu klar med en række anbefalinger, der skal styrke det frivillige, sociale arbejde i Danmark.
17 millioner til DUFs internationale arbejde 1. september 2017 - 17 millioner til DUFs internationale arbejde
Torsdag fremlagde regeringen sit udspil til en ny finanslov, og for DUF betyder det en stigning fra 12. mio. til 17. mio. på det internationale område.
RSS