• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Nyhedsoversigt

Deltagerfortælling: Med DUF i Ukraine 24. oktober 2017 - Deltagerfortælling: Med DUF i Ukraine
Peter Alkjærsig har netop været med DUF i Ukraine. Han er deltager på DUFs exploreforløb og fortæller her om sit møde med Ukraine og ukrainske unge frivillige.
Hold valgmøde i foreningen 24. oktober 2017 - Hold valgmøde i foreningen
Kommunalvalget er lige om hjørnet, men det er ikke for sent for at engagere sig i det. Hold et valgmøde i foreningen og få svar på, hvad politikerne i jeres kommune vil gøre for foreningslivet.
Camping og kommuneudveksling skal hæve valgdeltagelsen blandt unge 19. oktober 2017 - Camping og kommuneudveksling skal hæve valgdeltagelsen blandt unge
Kommunal- og regionsrådsvalget 2017 er lige om hjørnet. Tre foreninger har med hjælp fra DUFs InitiativStøtte sat sig for at hæve unges valgdeltagelse den 21. november.
DUFs modtager inputs fra medlemsorganisationer 10. oktober 2017 - DUFs modtager inputs fra medlemsorganisationer
I slutningen af september måned har DUF afholdt fire dialogmøder med en række medlemsorganisationer. Formålet med møderne var at bidrage til viden og ejerskab om DUFs aktiviteter og serviceydelser og...
DUF om civilsamfundsstrategi: Uambitiøst 10. oktober 2017 - DUF om civilsamfundsstrategi: Uambitiøst
DUFs formand savner en større og bredere satsning på det frivillige Danmark i regeringens nye civilsamfundsstrategi.
Regeringen dropper at fjerne foreningers momsrefusion 6. oktober 2017 - Regeringen dropper at fjerne foreningers momsrefusion
Regeringen dropper planen om at spare millioner af kroner på foreningers momsrefusioner efter massiv kritik.
Bliv klar til KV17 med DUFs inspirationskatalog 3. oktober 2017 - Bliv klar til KV17 med DUFs inspirationskatalog
Vær med til at sikre en høj valgdeltagelse blandt unge ved efterårets kommunal- og regionsrådsvalg med ideer fra DUFs inspirationskatalog.
Årets Ungdomsforening 2017 22. september 2017 - Årets Ungdomsforening 2017
Årets Ungdomsforening belønner foreninger, grupper eller projekter, der styrker foreningslivet i DUFs medlemsorganisationer. Kender du nogen, der fortjener prisen?
Ny analyse: Kommuner nedprioriterer folkeoplysningen 18. september 2017 - Ny analyse: Kommuner nedprioriterer folkeoplysningen
Kommunerne bruger færre og færre midler på folkeoplysende aktiviteter, viser ny analyse fra DUF af økonomien på folkeoplysningsområdet de sidste 10 år.
Fem anbefalinger til at styrke det frivillige, sociale arbejde i Danmark 14. september 2017 - Fem anbefalinger til at styrke det frivillige, sociale arbejde i Danmark
Task force nedsat af børne- og socialminister Mai Mercado (K) og innovationsminister Sophie Løhde (V) er nu klar med en række anbefalinger, der skal styrke det frivillige, sociale arbejde i Danmark.
17 millioner til DUFs internationale arbejde 1. september 2017 - 17 millioner til DUFs internationale arbejde
Torsdag fremlagde regeringen sit udspil til en ny finanslov, og for DUF betyder det en stigning fra 12. mio. til 17. mio. på det internationale område.
Peter Kofoed (DF): Foreningslivet er en af vores søjler i samfundet 31. august 2017 - Peter Kofoed (DF): Foreningslivet er en af vores søjler i samfundet
”Foreningslivet er en af vores søjler i samfundet," lød det fra folketingsmedlem Peter Kofoed Poulsen (DF), da han mandag den 28. august var med DUF på studietur i Aabenraa.
Den Strukturerede Dialog: Vi søger 1-2 ungdomsdelegater! 29. august 2017 - Den Strukturerede Dialog: Vi søger 1-2 ungdomsdelegater!
Brænder to for europæisk ungdomspolitik, har du mod på at være ungdommens stemme og har du baggrund i en af DUFs medlemsorganisationer? Så er du måske DUFs nye ungdomsdelegat.
Spar 95 procent på foreningens IT 28. august 2017 - Spar 95 procent på foreningens IT
Det lyder næsten for godt til at være sandt, men organisationen Techsoup Danmark giver store rabatter på it og gratis software til velgørende foreninger.
Foreningslivet tænder en ild i de frivillige 23. august 2017 - Foreningslivet tænder en ild i de frivillige
De unge frivilliges motivation og store engagement var noget af det, som Jacob Mark (SF) særligt bemærkede, da han den 22. august var med DUF på studietur i Lejre Kommune.
RSS
Scherfigsvej 5  |  2100 København Ø  |  Tlf. 39 29 88 88  |  CVR. 13078513