• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Nyhedsoversigt

SUMH vinder DUFs Foreningspris 2013 7. december 2013 - SUMH vinder DUFs Foreningspris 2013
Sammenslutningen af Unge Med Handicap vinder Foreningsprisen 2013 for deres projekt, hvor 30 unge med forskellige handicap er blevet uddannet til at gå forrest som rollemodeller for andre unge.
Life Skills styrker unge jordaneres deltagelse 30. november 2013 - Life Skills styrker unge jordaneres deltagelse
DUFs MENA-DK-bevillingsudvalg har i november været på monitoreringsbesøg i Jordan. Her besøgte udvalget blandt andet partnerskabet mellem Ungdommens Røde Kors og Jordansk Røde Halvmåne.
Kolding vinder DUFs Ungdomskommunepris 12. november 2013 - Kolding vinder DUFs Ungdomskommunepris
DUFs pris som Årets Ungdomskommune 2014 går til Kolding Kommune for kommunens store og seriøse engagement i unges livsmuligheder og foreningsliv.
Barfoed: Studietur i foreningslivet var en øjenåbner 8. november 2013 - Barfoed: Studietur i foreningslivet var en øjenåbner
Står det til kulturordfører Lars Barfoed (K), skal flere unge engageres i DUFs medlemsorganisationer. Den konservative formand fik en øjenåbner, da han med DUF besøgte frivillige foreninger for unge.
København vil indføre 16-års valgret 6. november 2013 - København vil indføre 16-års valgret
Københavns borgerrepræsentation vil give 16- og 17-årige mulighed for at stemme ved det næste kommunalvalg. Økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (RV) støtter forslaget.
Filmklub skaber håb blandt flygtningebørn i Jordan 3. november 2013 - Filmklub skaber håb blandt flygtningebørn i Jordan
Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber (DaBUF) skaber filmfællesskab for børn og unge i en jordansk flygtningelejr. Frivillige fra DaBUF er netop hjemvendt fra partneridentifikationstur i Jordan.
Utraditionelt samarbejde skal øge valgdeltagelsen 18. oktober 2013 - Utraditionelt samarbejde skal øge valgdeltagelsen
DUF, KL, Danske Regioner, Økonomi- og Indenrigsministeriet og McDonald’s Danmark går sammen om at få flere danskere til stemmeboksene den 19. november.
Foreninger tvinges ikke til kommunalt samarbejde 15. oktober 2013 - Foreninger tvinges ikke til kommunalt samarbejde
Krav til foreninger om samarbejde for at få kommunale tilskud er afværget efter aktiv indsats fra DUF. Undervisningsminister slår fast, at folkeskolereformen ikke tvinger foreninger til samarbejde.
DSU styrker unges politiske deltagelse i Palæstina 3. oktober 2013 - DSU styrker unges politiske deltagelse i Palæstina
Danmarks Socialdemokratiske Ungdom og Fateh Youth Movement samarbejder for at give palæstinensiske unge en politisk stemme. Fire ungdomsledere er netop rejst til Palæstina for at bidrage til arbejdet.
Unge viser vejen mod dialog og samarbejde i Libanon 4. september 2013 - Unge viser vejen mod dialog og samarbejde i Libanon
Imens det parlamentariske arbejde i Libanon står stille, formår danske ungdomspolitikere at få libanesiske ungdomspolitikere til at samarbejde om fælles mål.
Kampagne: ”Tænk dig om før du IKKE stemmer” 1. september 2013 - Kampagne: ”Tænk dig om før du IKKE stemmer”
Vil din forening støtte arbejdet for at styrke unges valgdeltagelse? Ny kampagne giver jer materialer til at deltage i historisk indsats op til kommunalvalget.
DUF sikrer 17 millioner til unges organisationer 21. juni 2013 - DUF sikrer 17 millioner til unges organisationer
Udenrigsministeriet har udpeget DUF til partnerskabsorganisation under Det Arabiske Initiativ. Det sikrer 17 millioner kroner til arbejdet med unges rolle i demokratiet i MENA-regionen.
Kommuners støtte til foreningslivet betaler sig 21. maj 2013 - Kommuners støtte til foreningslivet betaler sig
Støtte til de lokale børne- og ungdomsorganisationer er samtidig en investering i aktive medborgere og mere tilfredse indbyggere. Det viser Gallup-undersøgelse foretaget for DUF.
Ny-Dansk Ungdomsråd nedlagt efter mistet bevilling 12. april 2013 - Ny-Dansk Ungdomsråd nedlagt efter mistet bevilling
Et flertal i Ny-Dansk Ungdomsråd har besluttet at nedlægge sig selv, skriver rådet i en pressemeddelelse. Der sker efter, at rådet ikke har fået midler til deres videre arbejde via satspuljen.
Ungdomsledere arbejder med forsoning i Jerusalem 2. april 2013 - Ungdomsledere arbejder med forsoning i Jerusalem
Frivillige fra Israelmissionens Unge har siden oktober 2012 været ungdoms-ledere i Jerusalem. De arbejder med at udvikle et ledertræningsmateriale, der skal være færdigt i juli 2014.
RSS