• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Nyhedsoversigt

Nye persondataregler får betydning for foreninger 24. januar 2017 - Nye persondataregler får betydning for foreninger
De nye persondataregler stiller større krav til, hvordan foreninger og organisationer håndterer informationer om deres medlemmer. Læs med og bliv klogere!
Skolevalg: Partilederrunde skyder uge to i gang 23. januar 2017 - Skolevalg: Partilederrunde skyder uge to i gang
Fire mærkesager, ti knivskarpe formænd for ungdomspartierne og godt 200 folkeskoleelever fyldte mandag formiddag Landstingssalen på Christiansborg, da skolevalgets første partilederrunde skød...
5 mio. kr. skal få unge i stemmeboksen 18. januar 2017 - 5 mio. kr. skal få unge i stemmeboksen
TV2-Regionerne har fået tildelt 5 mio. kr. til et projekt, der skal øge unges interesse for demokrati og få flere til at stemme ved kommunalvalget i november 2017.
Statsministeren udskriver valg 17. januar 2017 - Statsministeren udskriver valg
Valgrygterne har længe floreret på Christiansborg. Men i søndags, den 15. januar, trykkede statsminister Lars Løkke Rasmussen endelig på valgknappen og udskrev danmarkshistoriens andet skolevalg.
Nye vilkår for DUFs arbejde i Mellemøsten og Nordafrika 17. januar 2017 - Nye vilkår for DUFs arbejde i Mellemøsten og Nordafrika
For første gang i 10 år modtager DUF ikke en bevilling fra Udenrigsministeriets Dansk-Arabiske Partnerskabsprogram til at styrke unges deltagelse og indflydelse i Mellemøsten og Nordafrika.
Rygte: Statsministeren udskriver snart valg 11. januar 2017 - Rygte: Statsministeren udskriver snart valg
Christiansborg er spændt til bristepunktet, og valgrygterne svirrer. Kilder tæt på statsministeren oplyser, at statsministeren udskriver Skolevalg 2017 søndag den 15. januar.
DUF tilbyder målrettede workshops til foreningsledere 22. december 2016 - DUF tilbyder målrettede workshops til foreningsledere
Har I lyst til at arbejde med emner som unge, motivation, foreningsliv og fællesskab? I 2017 tilbyder DUF målrettede workshops til foreningsledere, hvor vi omsætter ny viden til praksis.
Unge erhvervsskoleelever finder troen på demokratiet 6. december 2016 - Unge erhvervsskoleelever finder troen på demokratiet
Torsdag den 1. december afholdte EUC Thisted i samarbejde med DUF "Demokratiets dag". En dag, der skal få erhvervsskoleeleverne til at tage stilling til demokratiet og deres egen rolle heri.
Stor bevilling til DUFs internationale arbejde 3. december 2016 - Stor bevilling til DUFs internationale arbejde
Med et løft fra 7,1 til 12 millioner på Finansloven kan DUFs Projektpulje møde den store efterspørgsel på at engagere sig i udviklingssamarbejde, og DUF kan støtte nye initiativer i Østeuropa.
Nyt DUF Fokus stiller skarpt på foreningslivets fremtid 3. december 2016 - Nyt DUF Fokus stiller skarpt på foreningslivets fremtid
Spekulerer du også på, hvordan fremtiden mon ser ud for foreningsdanmark? Find svaret i det nyeste nummer af DUF Fokus, som blev lanceret på DUFs delegeretmøde lørdag den 3. december.
Ambitiøse rollespillere løber med prisen ”Årets Ungdomsforening” 3. december 2016 - Ambitiøse rollespillere løber med prisen ”Årets Ungdomsforening”
Syv foreninger var med i opløbet om at blive Årets Ungdomsforening 2016. Men det var Rollespilsfabrikken, der med deres ambitiøse rekrutterings- og uddannelsesprojekt ”Orkerne kommer!” løb med sejren.
Årets Ungdomsforening: DSU København får andenplads 3. december 2016 - Årets Ungdomsforening: DSU København får andenplads
Blandt ni nominerede foreninger i alt, var DSU København med i opløbet, da foreningen den 3. december løb med andenpladsen som Årets Ungdomsforening.
Årets Ungdomsforening: Operation Dagsværk løber med tredjepladsen 3. december 2016 - Årets Ungdomsforening: Operation Dagsværk løber med tredjepladsen
Blandt ni nominerede foreninger var Operation Dagsværk på Esbjerg Gymnasium med i opløbet til prisen som Årets Ungdomsforening, da foreningen indtog tredjepladsen.
DUFs generalsekretær stopper 28. november 2016 - DUFs generalsekretær stopper
DUFs generalsekretær, Henriette Laursen, har valgt at søge nye udfordringer og fratræder derfor sin stilling.
Norddjurs Kommune er den næstbedste kommune for unge 24. november 2016 - Norddjurs Kommune er den næstbedste kommune for unge
Top tre til ”Årets Ungdomskommune 2017” afslører, at Norddjurs Kommune i dag er den anden bedste kommune for unge i Danmark.
RSS