• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Nyhedsoversigt

Rygte: Statsministeren udskriver snart valg 11. januar 2017 - Rygte: Statsministeren udskriver snart valg
Christiansborg er spændt til bristepunktet, og valgrygterne svirrer. Kilder tæt på statsministeren oplyser, at statsministeren udskriver Skolevalg 2017 søndag den 15. januar.
DUF tilbyder målrettede workshops til foreningsledere 22. december 2016 - DUF tilbyder målrettede workshops til foreningsledere
Har I lyst til at arbejde med emner som unge, motivation, foreningsliv og fællesskab? I 2017 tilbyder DUF målrettede workshops til foreningsledere, hvor vi omsætter ny viden til praksis.
Unge erhvervsskoleelever finder troen på demokratiet 6. december 2016 - Unge erhvervsskoleelever finder troen på demokratiet
Torsdag den 1. december afholdte EUC Thisted i samarbejde med DUF "Demokratiets dag". En dag, der skal få erhvervsskoleeleverne til at tage stilling til demokratiet og deres egen rolle heri.
Stor bevilling til DUFs internationale arbejde 3. december 2016 - Stor bevilling til DUFs internationale arbejde
Med et løft fra 7,1 til 12 millioner på Finansloven kan DUFs Projektpulje møde den store efterspørgsel på at engagere sig i udviklingssamarbejde, og DUF kan støtte nye initiativer i Østeuropa.
Nyt DUF Fokus stiller skarpt på foreningslivets fremtid 3. december 2016 - Nyt DUF Fokus stiller skarpt på foreningslivets fremtid
Spekulerer du også på, hvordan fremtiden mon ser ud for foreningsdanmark? Find svaret i det nyeste nummer af DUF Fokus, som blev lanceret på DUFs delegeretmøde lørdag den 3. december.
Ambitiøse rollespillere løber med prisen ”Årets Ungdomsforening” 3. december 2016 - Ambitiøse rollespillere løber med prisen ”Årets Ungdomsforening”
Syv foreninger var med i opløbet om at blive Årets Ungdomsforening 2016. Men det var Rollespilsfabrikken, der med deres ambitiøse rekrutterings- og uddannelsesprojekt ”Orkerne kommer!” løb med sejren.
Årets Ungdomsforening: DSU København får andenplads 3. december 2016 - Årets Ungdomsforening: DSU København får andenplads
Blandt ni nominerede foreninger i alt, var DSU København med i opløbet, da foreningen den 3. december løb med andenpladsen som Årets Ungdomsforening.
Årets Ungdomsforening: Operation Dagsværk løber med tredjepladsen 3. december 2016 - Årets Ungdomsforening: Operation Dagsværk løber med tredjepladsen
Blandt ni nominerede foreninger var Operation Dagsværk på Esbjerg Gymnasium med i opløbet til prisen som Årets Ungdomsforening, da foreningen indtog tredjepladsen.
DUFs generalsekretær stopper 28. november 2016 - DUFs generalsekretær stopper
DUFs generalsekretær, Henriette Laursen, har valgt at søge nye udfordringer og fratræder derfor sin stilling.
Norddjurs Kommune er den næstbedste kommune for unge 24. november 2016 - Norddjurs Kommune er den næstbedste kommune for unge
Top tre til ”Årets Ungdomskommune 2017” afslører, at Norddjurs Kommune i dag er den anden bedste kommune for unge i Danmark.
Årets Ungdomskommune 2017: Sønderborg 23. november 2016 - Årets Ungdomskommune 2017: Sønderborg
Prisen som Årets Ungdomskommune går til Sønderborg Kommune. En kommune som i allerhøjeste grad har fokus rettet mod de unge, og som med en alsidig ungdomspolitik formår at skabe et solidt grundlag...
Alle har ret til at gå til spejder eller fodbold! 15. november 2016 - Alle har ret til at gå til spejder eller fodbold!
Børn i Danmark skal ikke være afskåret fra at deltage i fritidsaktiviteter som for eksempel fodbold eller spejder!
Årets Ungdomsforening 2016: Se de nominerede 15. november 2016 - Årets Ungdomsforening 2016: Se de nominerede
Hvert år kårer DUF Årets Ungdomsforening. I år er syv foreninger med i kapløbet om at blive Årets Ungdomsforening. Blandt de nominerede er der både rollespillere, spejdere, ungdomspolitikere og...
”Jeg tror på, at min stemme gør en forskel” 10. november 2016 - ”Jeg tror på, at min stemme gør en forskel”
Sådan lyder det fra Thordis på 16 år efter en eftermiddag på Det Åbne Gymnasium med fokus på demokrati og valgdeltagelse. En dag fyldt med fordomme, debat og følelser!
Forenings- og fritidskonference med plads til drømme 1. november 2016 - Forenings- og fritidskonference med plads til drømme
Den 12. november afholdes Forenings- og Fritidskonference i Frederikshavn. Du kan komme med, når der bliver sat fokus på muligheder og skabt rum for drømme på forenings- og fritidsområdet.
RSS
Scherfigsvej 5  |  2100 København Ø  |  Tlf. 39 29 88 88  |  CVR. 13078513