• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Nyhedsoversigt

Ambitiøse rollespillere løber med prisen ”Årets Ungdomsforening” 3. december 2016 - Ambitiøse rollespillere løber med prisen ”Årets Ungdomsforening”
Syv foreninger var med i opløbet om at blive Årets Ungdomsforening 2016. Men det var Rollespilsfabrikken, der med deres ambitiøse rekrutterings- og uddannelsesprojekt ”Orkerne kommer!” løb med sejren.
Årets Ungdomsforening: DSU København får andenplads 3. december 2016 - Årets Ungdomsforening: DSU København får andenplads
Blandt ni nominerede foreninger i alt, var DSU København med i opløbet, da foreningen den 3. december løb med andenpladsen som Årets Ungdomsforening.
Årets Ungdomsforening: Operation Dagsværk løber med tredjepladsen 3. december 2016 - Årets Ungdomsforening: Operation Dagsværk løber med tredjepladsen
Blandt ni nominerede foreninger var Operation Dagsværk på Esbjerg Gymnasium med i opløbet til prisen som Årets Ungdomsforening, da foreningen indtog tredjepladsen.
DUFs generalsekretær stopper 28. november 2016 - DUFs generalsekretær stopper
DUFs generalsekretær, Henriette Laursen, har valgt at søge nye udfordringer og fratræder derfor sin stilling.
Norddjurs Kommune er den næstbedste kommune for unge 24. november 2016 - Norddjurs Kommune er den næstbedste kommune for unge
Top tre til ”Årets Ungdomskommune 2017” afslører, at Norddjurs Kommune i dag er den anden bedste kommune for unge i Danmark.
Årets Ungdomskommune 2017: Sønderborg 23. november 2016 - Årets Ungdomskommune 2017: Sønderborg
Prisen som Årets Ungdomskommune går til Sønderborg Kommune. En kommune som i allerhøjeste grad har fokus rettet mod de unge, og som med en alsidig ungdomspolitik formår at skabe et solidt grundlag...
Alle har ret til at gå til spejder eller fodbold! 15. november 2016 - Alle har ret til at gå til spejder eller fodbold!
Børn i Danmark skal ikke være afskåret fra at deltage i fritidsaktiviteter som for eksempel fodbold eller spejder!
Årets Ungdomsforening 2016: Se de nominerede 15. november 2016 - Årets Ungdomsforening 2016: Se de nominerede
Hvert år kårer DUF Årets Ungdomsforening. I år er syv foreninger med i kapløbet om at blive Årets Ungdomsforening. Blandt de nominerede er der både rollespillere, spejdere, ungdomspolitikere og...
”Jeg tror på, at min stemme gør en forskel” 10. november 2016 - ”Jeg tror på, at min stemme gør en forskel”
Sådan lyder det fra Thordis på 16 år efter en eftermiddag på Det Åbne Gymnasium med fokus på demokrati og valgdeltagelse. En dag fyldt med fordomme, debat og følelser!
Forenings- og fritidskonference med plads til drømme 1. november 2016 - Forenings- og fritidskonference med plads til drømme
Den 12. november afholdes Forenings- og Fritidskonference i Frederikshavn. Du kan komme med, når der bliver sat fokus på muligheder og skabt rum for drømme på forenings- og fritidsområdet.
Unge går sammen om en fredelig løsning for Vestsahara 26. oktober 2016 - Unge går sammen om en fredelig løsning for Vestsahara
Seks danske politiske ungdomsorganisationer og organisationen Afrika Kontakt er gået sammen om at sætte fokus på konflikten i Vestsahara.
Danske unge på jagt efter samarbejdspartnere i Marokko 26. oktober 2016 - Danske unge på jagt efter samarbejdspartnere i Marokko
Fem af DUFs medlemsorganisationer er netop vendt hjem fra Marokko, hvor de har mødtes med marrokkanske ungdomsorganisationer i håbet om at finde en samarbejdspartner til fremtidige projekter.
Har I styr på skatten? 26. oktober 2016 - Har I styr på skatten?
Få hjælp til foreningens selvangivelse med en ny folder om beskatning af almennyttige foreninger fra DGI og DIF.
9 kommuner er med i opløbet om at blive Årets Ungdomskommune 25. oktober 2016 - 9 kommuner er med i opløbet om at blive Årets Ungdomskommune
Hvert år bliver en kommune kåret som Danmarks bedste kommune for unge, og i år er ni kommuner med i kapløbet om den ærefulde titel.
Aktiviteter sejrer over formaliteter 24. oktober 2016 - Aktiviteter sejrer over formaliteter
I DUF og blandt paraplyorganisationens mange medlemmer er der stor glæde over, at det er lykkes at forhindre Københavns Kommune i at fjerne medlemsstøtte til udenbys medlemmer i kommunens foreninger.
RSS