• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Nyhedsoversigt

Folketingets formand: Gør Skolevalg permanent 20. juni 2016 - Folketingets formand: Gør Skolevalg permanent
Folketingets formand, Pia Kjærsgaard, håber, at Skolevalg kan blive en permanent begivenhed. Det afslørede hun i sin tale til foreningsgullasch hos DUF under Folkemødet på Bornholm.
Tidligere LAU-formand vinder DM i debat 2016 18. juni 2016 - Tidligere LAU-formand vinder DM i debat 2016
Tidligere formand for Liberal Alliances Ungdom Alex Vanopslagh kunne lørdag lade sig hylde som Danmarks bedste unge debattør efter en hæsblæsende dyst på holdninger til finalen i DM i debat.
Ny udviklingspolitisk strategi: ”Unge er værdifulde forandringsagenter” 18. juni 2016 - Ny udviklingspolitisk strategi: ”Unge er værdifulde forandringsagenter”
Udkastet til Danmarks kommende udviklingspolitiske strategi blev præsenteret på Folkemødet på Bornholm. DUFs formand, Kasper Sand Kjær, roser strategiens tydelige prioritering af unge.
Nyt DUF Fokus: Folkemøder styrker demokratisk dialog 15. juni 2016 - Nyt DUF Fokus: Folkemøder styrker demokratisk dialog
DUF stiller skarpt på den demokratiske samtale i den nyeste udgave af magasinet DUF Fokus og præsenterer initiativer, der fremmer dialog i stedet for konflikt.
”Det giver fornemmelsen af styrke, at vi står sammen” 7. juni 2016 - ”Det giver fornemmelsen af styrke, at vi står sammen”
11 foreninger i Aalborg Øst er gået sammen om at arbejde for, at alle børn i den blandede bydel bliver foreningsaktive.
Ny strategi bygger bro mellem foreningsliv og mennesker med handicap 2. juni 2016 - Ny strategi bygger bro mellem foreningsliv og mennesker med handicap
Siden 2014 har DUF i samarbejde med en række organisationer arbejdet for at skabe flere alliancer mellem foreningsliv og mennesker med handicap. Tankerne er nu samlet i ”Strategi for Nye Alliancer”.
DUF præsenterer stærkt Folkemøde-program 31. maj 2016 - DUF præsenterer stærkt Folkemøde-program
Vil du debattere frivillige fællesskaber, unges rolle i dansk udviklingspolitik, opleve DM i debat eller spise gullasch med foreningslivet? DUF sætter unges rolle til debat på Folkemødet.
Ny bevilling kickstarter dansk-zimbabwisk samarbejde 30. maj 2016 - Ny bevilling kickstarter dansk-zimbabwisk samarbejde
Med en CISU-bevilling på knap 2,7 millioner kroner fortsætter DUF partnerskabet med den zimbabwiske søsterorganisation YETT. Det giver unikke samarbejdsmuligheder for unge i Danmark og Zimbabwe.
Konference samler unge om ligestilling 25. maj 2016 - Konference samler unge om ligestilling
Hvordan kan ungdomsorganisationer arbejde med ligestilling? Det var ét af temaerne, da mere end 50 unge mødtes til konferencen ”Young Women as Decision Makers”.
Dialogarbejde i Mellemøsten mindsker polarisering 3. maj 2016 - Dialogarbejde i Mellemøsten mindsker polarisering
DUFs dialogambassadørprogram har afgørende betydning for de unge, der deltager i programmet. Det konkluderer første del af et effektstudie, som Als Research har udført for DUF.
Foreningsaktive unge dominerer DM i debat 2016 2. maj 2016 - Foreningsaktive unge dominerer DM i debat 2016
32 unge meningsdannere går snart til hinanden i kampen om titlen som Danmarks bedste debattør 2016. Landets ungdomsorganisationer er stærkt repræsenteret ved dette års DM i debat.
Kristian Jensen: "Med unge lander vi det rigtige sted" 27. april 2016 - Kristian Jensen: "Med unge lander vi det rigtige sted"
Mandag holdt udenrigsminister Kristian Jensen (V) sidste debatmøde for at få input til den kommende udviklingsstrategi. Unge skal prioriteres, lød meldingen fra både ministeren og en række unge.
Spejdere er ikke længere kriminelle 26. april 2016 - Spejdere er ikke længere kriminelle
Den opdaterede knivlov er seneste eksempel på, at DUF tager kampen, når frivillige foreninger bliver klemt på grund af en smutter i bureaukratiet på Christiansborg.
Årets Ungdomskommune: Giv unge ansvar tidligt 11. april 2016 - Årets Ungdomskommune: Giv unge ansvar tidligt
Egedal sætter alle kræfter ind på at give unge konkret indflydelse. Det har sikret kommunen DUFs pris som Årets Ungdomskommune 2016. Borgmesteren modtog hæderen på dansegulvet i det lokale ungehus.
Ny pulje støtter kulturaktiviteter for unge 6. april 2016 - Ny pulje støtter kulturaktiviteter for unge
Få 50.000 kroner til kunstneriske og kulturelle aktiviteter for og af unge gennem Slots- og Kulturstyrelsens nye pulje.
RSS