• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Nyhedsoversigt

Unge strømmer til foreningslivet 16. marts 2016 - Unge strømmer til foreningslivet
Flere unge vælger de forpligtende fælleskaber i foreningslivet. Medlemstallet på tværs af DUF-organisationer er vokset markant på et år. Udviklingen begejstrer DUFs formand.
DUFs formål og vedtægter til eftersyn 16. marts 2016 - DUFs formål og vedtægter til eftersyn
DUFs vedtægter skal opdateres og et forslag til ændringer ligge klar på delegeretmødet i december 2016. Det har DUFs styrelse besluttet og nedsat en arbejdsgruppe med DUFs næstformand i spidsen.
DUFs styrelse vedtager nye tilskudsregler 10. marts 2016 - DUFs styrelse vedtager nye tilskudsregler
DUFs styrelse vedtog den 9. marts et nyt sæt regler for fordeling af tipsmidler. Læs om de væsentligste ændringer og de sidste justeringer efter behandlingen af de indkomne høringssvar.
Høringssvar lægger op til ændringer 3. marts 2016 - Høringssvar lægger op til ændringer
DUFs styrelse behandler i øjeblikket de indkomne høringssvar om nye tilskudsregler og drøfter konkrete ændringsforslag.
Spar penge på foreningens bygninger 1. marts 2016 - Spar penge på foreningens bygninger
Fremmer jeres forening friluftsliv for børn og unge? Eller har I et almennyttigt formål? Så er der penge at spare, hvis I søger om fritagelse for grundskyld på bygninger ejet af foreningen.
Rejs ud som frivillig med støtte fra DUF 28. februar 2016 - Rejs ud som frivillig med støtte fra DUF
Vidste du, at din forening kan sende frivillige ungdomsledere til Mellemøsten, Nordafrika eller et udviklingsland? Læs om de nye ungdomsledere, der netop nu tager til Bhutan og Honduras.
Ny rapport: Foreninger forhindrer ekstremisme blandt unge 26. februar 2016 - Ny rapport: Foreninger forhindrer ekstremisme blandt unge
Foreningslivets fællesskaber modvirker radikalisering og religiøs ekstremisme blandt unge, fastslår ny rapport fra TrygFonden og sikkerhedsvirksomheden Certa.
Debat om nye tilskudsregler i DUF 2. februar 2016 - Debat om nye tilskudsregler i DUF
Et forslag til nye regler for fordeling af tipstilskud er til diskussion. DUF har fået 33 svar i den officielle høring. Bliv klogere på forløbet, debatten, og hvad der sker nu.
Ungdommen får eget folkemøde 21. januar 2016 - Ungdommen får eget folkemøde
Nyt folkemøde for unge skal sparke gang i den demokratiske samtale mellem de unge og politikere. 15.000 unge forventes at deltage i de unges politiske festival, der løber af stablen til september.
DUF søger nye dialogambassadører 19. januar 2016 - DUF søger nye dialogambassadører
DUF søger 12 nye danske dialogambassadører, som sammen med 12 frivillige unge fra Jordan og Egypten skal fortsætte arbejdet for at bygge bro mellem unge i den arabiske verden og Danmark.
Unges foreninger gør dansk udenrigspolitik større 15. januar 2016 - Unges foreninger gør dansk udenrigspolitik større
Ingen udvikling uden unge. Sådan lød en af de centrale pointer, da syv af folketingets udviklingsordførere bidrog til DUFs konference om unges rolle i Danmarks internationale engagement.
Unge fravælger debat: Tonen er for hård 7. januar 2016 - Unge fravælger debat: Tonen er for hård
Statsministerens opfordring til en bedre debatkultur på de sociale medier vinder genklang hos danske unge. Den hårde tone i den politiske debat får nemlig halvdelen af de 16-26-årige til at melde sig...
Historisk stor opbakning til 16-års valgret 4. januar 2016 - Historisk stor opbakning til 16-års valgret
Sænk valgretsalderen, lyder det fra et flertal af danske unge. I ny undersøgelse fra DUF støtter mere end halvdelen af de 16-17-årige forslag om 16-års valgret.
Egedal Kommune vinder DUFs Ungdomskommunepris 14. december 2015 - Egedal Kommune vinder DUFs Ungdomskommunepris
Prisen som Årets Ungdomskommune 2016 går til Egedal Kommune, der arbejder målrettet med at inddrage unge i beslutningsprocesser og giver dem reel indflydelse.
Ungdommens Røde Kors igangsætter ny indsats i Jordan 10. december 2015 - Ungdommens Røde Kors igangsætter ny indsats i Jordan
Ungdommens Røde Kors og Jordansk Røde Halvmåne søsætter nu en ny fase af deres samarbejde med et tre-årigt projekt på 4,5 millioner kroner støttet af DUFs MENA-program.
RSS